Vuokrattavat laitteet

Ois hölmöä, että kaikki omistaisi kaiken itse. Tai, että koneet olisi jouten varastossa silloin kun niitä ei tarvitse itse.

Säästä rahaa ja jätä koneet kaupan hyllylle – vuokraa silloin kun tarvitset!

Meiltä voit vuokrata laadukkaat Kärcherin laitteet.

On miltei mahdotonta pestä auton penkit, sohva tai muut paksummat tekstiilit kotikonstein. Tekstiilipesurissa on samassa laitteessa pesuainesuutin sekä imuri joka imee likavettä koko ajan pois, jotta vesi ei pääse imeytymään ja pilaamaan tekstiiliä.

Varoitamme tekstiilipesurin vuokraajia tyhjentämään kalenterin siltä ajalta kun pesuri on vuokralla, sillä homma on erittäin koukuttavaa! Usein pesuri vuokrataan vain yhden kohteen puhdistamiseen.. Mutta kun näkee likaveden joka tekstiilistä irtoaa, nälkä kasvaa syödessä ja äkkiä huomaakin pesseensä kaikki kodin isommat/paksummat tekstiilit.

Sama efekti tapahtuu höyrypesurin kanssa kun kylppärin laatat alkavat hohtaa, niin tekee mieli höyryttää myös keittiön kaakelit ja uunin luukku. Höyry puhdistaa todella tehokkaasti ja kemikaalittomasti kaikki kodin kovat ja kestävät pinnat.

Ikkunanpesu ei ole kovinkaan monen lempipuuhaa, mutta ikkunapesuri tekee hommasta mukavampaa. Imurilasta kerää kaiken likaveden sisäänsä eikä roiskeita ja valumia tule.

Vuokrattavat laitteet voit noutaa/palauttaa myymälästämme (Pirkkalaistori 6, Nokia) aukioloaikoinamme (ark. 10-18 & la 11-15). Voit varmistaa saatavuuden etukäteen puh. 040 166 2446 tai viestillä somekanavistamme tai sähköpostilla nokia@siison.fi. Voit myös varata tarvitsemasi laitteet ennalta haluamaasi ajankohtaan!

Vuokrattavat laitteet:

  • tekstiilipesuri

  • höyrypesuri

  • ikkunapesuri

Tekstiilipesuri

tekstiilipesurilla voi pestä sohvat, matot ym. tekstiilit.

Tekstiilipesurilla voi pestä mm. auton penkit, sohvat, nojatuolit, patjat ja matot.

Tekstiilipesurin vuokraus hinta

  • 30 € / vrk (sis. 2 pesuainetablettia)
  • 60 € / viikonloppu (sis. 6 pesuainetablettia)

Höyrypesuri

Höyrypesuri on kodin tehokas kovien pintojen pesijä.

Höyrypesuri on parhaimmillaan kylpyhuoneessa ja keittiössä: laattapinnat, kaakelisaumat, vesihanat, pesualtaat, liesitasot, rosteripinnat.

Höyrypesurin vuokraus hinta

  • 30 € / vrk
  • 60 € / viikonloppu

Ikkunapesuri

Ikkunapesuri helpottaa ja nopeuttaa lasi- ja ikkunapintojen pesua.

Ikkunoiden lisäksi erinomainen kylpyhuoneen peilien, saunan lasiovien sekä keittiötasojen puhdistamiseen.

Ikkunapesurin vuokraus hinta

  • 10 € / vrk
  • 20 € / viikonloppu

Ei sisällä pesuaineita.