VIP-myynti

Älä ihmettele kun et löydä tätä sivua normaalisti sivuiltamme. Täältä löytyy VIP-myynti joka ei ole vielä julkisesti kaikkien saatavilla, vaan tarjolla vain valituille. Onneksi olkoon, sä olet siis yksi valittu, joka pääsee mukaan second hand -verkkokauppamme extrapitkälle pilottijaksolle!

Otetaas tähän alkuun pieni vertailu miten tuttu myymälämyyntimme eroaa uudesta verkkokauppamyynnistä!

KIVIJALKA NOKIALLA

Myyntialue: Nokia

provisio 50%

myyntiaika 30 vrk

Automaattiset alennukset:

 • Viikot 1-2 norm.hinta
 • Viikko 3 -20%
 • Viikko 4 -50%
 • Viikko 5 -70%

Tilitys maksetaan kerralla myyntiajan päätyttyä, kuukauden kuluessa myyntiajan päättymisestä.

Myyntiajan jälkeen yli 10€ arvoiset tuotteet on mahdollista saada takaisin itselleen 20€ keräilymaksulla.

HANGOSTA NUORGAMIIN

Myyntialue: Koko Suomi

provisio 60%

Pilottiextra: myyntiaika kesäkuun 2022 loppuun asti

Tuotteet myynnissä pääosin normaalihinnalla

Testataan erilaisia uuden asiakkaan, kampanja- ja sesonkialennuksia ym. alennuskampanjoita

Verkkokauppaan kelpuutetaan vain erityisen hyväkuntoisia ja haluttuja tuotteita, jotka soveltuvat myös kokonsa puolesta postitettavaksi.

Ne tuotteet jotka eivät käy verkkokauppaan, laitetaan mahdollisuuksien mukaan myyntiin kivijalka-myymäläämme Nokialle omana myyntijaksonaan.

VIP-extra: Voit tuoda lisää tuotteita myyntiin tähän samaan myyntijaksoon kesäkuun 2022 loppuun asti 

Tilitykset maksetaan kalenterikuukausittain, n. kuukauden kuluttua kuun vaihteesta, mikäli tilitettävää on kertynyt yli 15 €. 

Myyntiajan jälkeen yli 10€ arvoiset tuotteet on mahdollista saada takaisin itselleen 20€ keräilymaksulla.

Siisonissa myynti pähkinänkuoressa

 • TAVAROIDEN ILMOITTAMINEN MYYNTIIN. Käy huolellisesti läpi itsellesi tarpeettomat hyväkuntoiset tuotteet. Pese, tuuleta, silitä, pyyhi, huolla ja tarkista tuotteiden kunto. Ilmoita tuotteesi meille lomakkeella (max 4 laatikkoa/kassia). Odota viestiä, milloin saat tuoda tuotteesi myyntiin.

 • TAVAROIDEN MYYNTIIN TUOMINEN. Kun viesti saapuu, pakkaa tuotteet hyvin, laita nimi joka laatikon/kassin päälle ja tuo tuotteet sovittuna aikana meille: Pirkkalaistori 6, Nokia. Istu kotisohvalle, syö suklaata ja nauti tunteesta, kun pääsit helposti eroon itsellesi tarpeettomista tavaroista.

 • TAVAROIDEN MYYNTI. Myyntiaika on pilottijaksolaisille extrapitkä ja myyntijakso on voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Tilitykset maksetaan kalenterikuukausittain noin kuukauden viiveellä (johtuen verkkokaupan palautusajasta). Meidän myyntiprovisiomme on 60%, josta maksamme veroa 24%. Pankkitilille tilityksen sijaan voit valita myös lahjakortin meille, jolloin lisäämme tilitettävään summaan 10%. Halutessasi saat arvokkaimmat tuotteesi takaisin 20€ keräilymaksua vastaan myyntijakson päätyttyä. Muutoin myymättä jääneet tuotteet siirtyvät Siisonin omistukseen.

Myyntiehdot

Tavaroiden myyntiin ilmoittaminen

Millaisia tuotteita voin tuoda myyntiin?

Tavoitteenamme on saada hyvä tavara vaihtamaan nopeasti omistajaa, kaikkia osapuolia miellyttävällä hinnalla. Jos sinulla on itsellesi tarpeettomia tavaroita, käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat ja ilmoita myyntiin sesonkiin sopivat tuotteesi.

Lue alla oleva tarkistuslista ajatuksella, ilmoita tuotteesi myytäväksi tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella ja jää odottamaan viestiämme.

 • Kaikkien tuotteiden tulee olla puhtaita/pestyjä, ehjiä ja käyttökelpoisia.

 • Valikoimme tarkasti meille myyntiin tulevat tuotteet, eli likaisia, huonokuntoisia, rikkinäisiä tai vanhanaikaisia tuotteita emme laita myyntiin.

 • Emme ota myyntiin myöskään tuoteväärennöksiä tai isoja eriä ”Kiina-krääsää” jälleenmyyntitarkoituksessa.

 • Pese tekstiilit sekä astiat ja pyyhi pölyt kodinesineistä ja sisustustuotteista.

 • Mieti ovatko tuotteesi siinä kunnossa että itse haluaisit ostaa sellaisen.

 • Tekstiilien tulee olla pestyjä, tahrattomia, ehjiä ja siistejä. Tekstiileissä voi olla mieto pesuaineen tuoksu. Jos tekstiilistä puuttuu nappi, vetoketju prenkkaa, kuminauha on pilalla, saumat kierossa, pinta nukkainen tai siitä löytyy reikä tai tahra, sitä ei laiteta myyntiin. Varastoinnista ryppyiset tai tunkkaiset vaatteet kannattaa pestä, sillä emme laita myyntiin tunkkaisen tuoksuisia tai todella ryppyisiä vaatteita. Tekstiilejä ei ole pakko silittää, mutta se on hyväksi, tällöin kauppa käy paremmin ja tuotteesta saa paremman hinnan.

 • On tuotteita, joita kukaan ei halua ostaa, kuten matkamuistot, käytetyt sukat ja alusvaatteet, VHS-nauhat sekä nukkaiset ja huonolaatuiset halpaketjujen vaatteet.

 • Kosmetiikkatuotteissa tarkista kunto ja tuotteen päiväys.

 • Laita paristokäyttöisiin tuotteisiin paristot paikalleen ja testaa toimivuus.

 • Laita valaisimiin polttimot ja testaa toimivuus.

 • Testaa sähkölaitteiden toimivuus ja tarkista, että kaikki osat ovat tallessa.

 • Tarkista levyjen kunto elokuvista, peleistä ja cd-levyistä (huom. ei piraattilevyjä!)

 • Tarkista, että peleissä ja leluissa on ohjeet ja kaikki osat ovat tallessa.

 • Myyntiin ei laiteta tuotteita joissa huomataan jokin puute tai vika, kuten tahra, eläimen karvoja, toimimaton vetoketju tai lohkeama.

 • Myyntiin ei laiteta tuotteita jonka toimivuudesta ei ole varmuutta eli esim. jos lelussa ei ole paristoja tai valaisimessa ei ole lamppua, joilla toimivuuden voisi varmistaa.

Tavaroiden myyntiin tuominen

Odota, että saat meiltä viestin, että voit tuoda tuotteitasi myyntiin. Ilmoitamme viestissä myös mitkä tuotteistasi voimme ottaa myyntiin. Voit tuoda tuotteesi myyntiin meidän kanssa sopimanasi ajankohtana. Mikäli aikataulusi muuttuvat, niin ilmoitathan meille siitä mahdollisimman pian.

Pakkausohjeet

 • Pakkaa korut ja moniosaiset tuotteet, kuten legohahmot tai lelut myyntierittäin esim. minigrip-pusseihin. 
 • Pakkaa kaikki tuotteet niin, etteivät ne sotke muita tuotteita. 
 • Jos sinulla on jostain tuotteesta selvitettynä tietoa, joka vaikuttaa tuotteen hintaan tai myyntiin, niin laita tuotteen yhteyteen lisäinfoa. Esim. astioihin voi merkitä valmistajan tai suunnittelijan tiedot, jos ne ovat sinulla itsellä tiedossa. 
 • Jos tuotteita on säilytetty esim. varastossa, vintillä tms., niin käy ne huolellisesti läpi ennen tuontia, jotta ne ovat hajuttomia, puhtaita ja myyntikelpoisia. Varastoissa voi vilistä esimerkiksi inhottavia tuholaisia, jotka ovat saattaneet pilata tuotteesi lyhyenkin varastoinnin aikana. 
 • Pakkaukset, joissa tavarat meille tuodaan, jäävät täällä hyötykäyttöön eli pakkaathan sellaisiin pakkauksiin, joita et halua takaisin, kuten muovi/kestokasseihin tai pahvilaatikoihin. Laita oma nimi huolellisesti päälle jokaiseen pakkaukseen (pussiin/laatikkoon/huonekaluun), jottei tavarat sekoa muiden myyjien tavaroiden kanssa ennen hinnoittelua. 
 • Tuotteiden tuontimäärä on rajoitettu, kun vuorosi tulee voit tuoda enintään 4 kassillista/laatikollista tuotteita.
 • Tarkista vielä, että jokaisen pakkauksen päällä on oma nimesi.

Tavaroiden myynti

Me hinnoittelemme tuotteesi, huolehdimme esillepanosta ja siisteydestä sekä myymme tuotteesi. Parhaat tuotteet pääsevät myyntiin myymälän sijasta meidän verkkokauppaamme. Myyntiaika on myymälässä 30 päivää viimeisen tuotteesi hinnoittelupäivästä ja verkkokaupassa maaliskuun 2022 loppuun asti.

Tavarat, jotka eivät päädy myyntiin

Halutessasi saat takaisin tuotteet, joita emme laita myyntiin. Nämä tuotteet on noudettava kolmen arkipäivän kuluessa ilmoituksesta.

Tavarat, jotka jäivät myymättä

Keräilymaksua (20€) vastaan saat arvokkaammat (henkilökuntamme hinnoittelema lähtöhinta 10€ tai yli) myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi. Tuotteet tulee noutaa viikon sisällä ilmoituksesta. Tämän jälkeen ne siirtyvät Siisonin omistukseen. Alle 10€ arvoiset myymättä jääneet tuotteet siirtyvät Siisonin omaisuudeksi. Osa tuotteista jää omaan myyntiimme tai päätyvät myymälän somisteeksi tai hyötykäyttöön. Osa myymättä jääneistä tuotteista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tähän mennessä olemme lahjoittaneet myymättä jääneitä tuotteita nokialaisiin perheisiin, vanhainkoteihin ja asuntoloihin, Nokian seurakunnan diakoniatyölle, Nepaliin ja Venäjälle. Myös käsityöläiset hakevat meiltä uusiokäyttöön materiaalia. Mikäli joillekin tuotteille ei löyty hyväntekeväisyys- tai uusiokäyttömahdollisuutta, niin hävitämme tuotteet asianmukaisesti. Palvelumme sisältää siis myös myymättä jääneiden tuotteiden jatkokierrätyksen.

Henkilökunnan tekemät ostokset

Henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet aina kilpailukykyisesti ja asianmukaisesti huolimatta siitä, onko joku itse kiinnostunut tuotteesta vai ei. Tuotteet hinnoitellaan ensin ja vasta tämän jälkeen henkilökuntamme saa ostaa tuotteen. Emme koskaan hinnoittele tuotteita edullisemmin, että saisimme itse ostettua tuotteen halvalla. Tilitysraportissa on erikseen merkittynä mahdolliset henkilökuntamme sinulta ostamat tuotteet.

Myyntiin ilmoittautuminen

VIP-myyntijaksolaisia kontaktoimme nopeammin ilmoittautumisen jälkeen. Saat lähipäivinä sähköpostin, jossa ehdotamme sopivaa tuontiaikaa ensimmäiselle tavaraerällesi.