Vastuullinen joulu- lahjakorttien verkkokauppa

Lisämyyntiä uudesta myyntikanavasta joulusesonkiin.

Vastuullinen joulu on Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjät ry:n mahdollistama myyntikanava paikallisille pienyrityksille.

Yrittäjä, haluatko lisämyyntiä vaivattomasti verkkokaupasta, ilman teknistä osaamista ja investointeja?

Vastuullinen joulu -lahjakorttikauppa on perustettu juuri sinun yritystäsi varten!

Lähde mukaan yhteiseen, paikalliseen lahjakorttien verkkokauppaan ja saa automatisoidusti lisämyyntiä 24/7 avoinna olevasta kaupasta nukkuessasi, työtä tehdessäsi, vapaa-ajallasi tai sairastaessasi.

Vastuullinenjoulu.fi on Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjät ry:n organisoima lahjakorttien myyntiin tarkoitettu verkkokauppa-alusta paikallisille pienyrityksille. Vastuullinen joulu -lahjakorttiverkkokaupan alustana toimii Siison.fi verkkokauppa.

Ammattilaisten ylläpitämän verkkokaupan ansiosta sinulla on nyt mahdollisuus tehdä myyntiä verkossa ilman omaa panostusta, osaamista ja ajan käyttöä. 

Tänä päivänä ostajat arvostavat helppoa, ajasta ja paikasta riippumatonta verkko-ostamista sekä aineettomia lahjoja, jotka on mahdollista saada ja toimittaa saajalle sähköisesti ilman huolta kuljetusliikkeiden toimitusajoista.

Verkkokaupan tulee toimia hyvin eri päätelaitteilla tietokoneesta älypuhelimeen. Vastuullinen joulu -verkkokauppa toimii suositulla Woocommerce-alustalla ja maksujen välityksestä huolehtii kotimainen Paytrail.

Rajoitusten vuoksi ihmiset liikkuvat fyysisissä toimipisteissä tänä vuonna totuttua vähemmän. Vastuullinen joulu -verkkokauppa tarjoaa uuden ja vaivattoman kanavan lahjakorttimyyntiin asiakkaillesi ilman, että heidän täytyy tulla käymään paikan päällä.

Asiakas voi ostaa sekä sähköpostitse että postitse toimitettavia lahjakortteja. Molemmat toimitetaan puolestasi.

Yhteistyössä

Nokian Yrittäjät logo
Siison logo

Palvelun hinnat:

Ei kiinteää vuosi/kk-maksua

Komissio lahjakorttien myynnistä 10%

Perustamismaksu: 10 €/tuote

Lisäpalveluna omissa kanavissa jaettavaksi

oma esittelysivu + tuotekatalogi 100€

Hinnat alv 0%

HUOM! Lahjakorttiverkkokaupan mainonnassa saatetaan käytetään satunnaisesti max. 10% alennuskoodia. Lähtemällä mukaan kauppiaaksi hyväksyt tämän alennuksen satunnaisen käytön. Provisio menee toteutuneesta myyntihinnasta.

Lahjakorttien myyntipalvelu sisältää:

Laajan yhteismarkkinoinnin (digimainonta, somemainonta, medianäkyvyys), lahjakorttipohjat, verkkokaupan ylläpidon, maksuvälittäjän kulut sekä myynnin.

Täytä sopimus ja jää odottamaan tarkempia ohjeita sähköpostilla.

Toimita vain logosi sekä tuotekuvat ja tuotetekstit, me hoidamme loput!

Kyllä, haluan lähteä mukaan kauppiaaksi!