Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja se tunnetaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun.

Vuoden 2009 perustamisesta lähtien toiminta on perustunut täysin huippulaatuun ja se näkyy kokonaisvaltaisesti kaikessa yrityksen toiminnassa aina tuotteiden puhtaudesta alkuperään.

Jos tuotteesta löytyy Puhdistamon logo, se on silloin paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta. Kuka tahansa voi sanoa niin, mutta Puhdistamon tuotteiden kohdalla voit todeta sen myös itse Puhdistamon laatutakuujärjestelmän ansiosta. Jokaisen paketin pohjasta löytyy eränumero, jonka avulla tuotteen eräkohtaiset tiedot on tarkistettavissa osoitteessa www.puhdistamo.fi/laatutakuu.

  • Puhdistamon Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria, joka on ns. itiömuotoinen maitohappobakteeri, ja sen vuoksi huomattavasti vahvempi, kuin useimmat tavanomaiset maitohappobakteerikannat. Spore-muotoisena tämä maitohappobakteeri kestää myös todella hyvin vatsahappoja ja se kiinnittyy tehokkaasti kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa. Lisäksi valmiste sisältää Lynside® boulardii-hiivalajia, joka on laajasti tutkittu sekä patentoitu kanta. Molemmat näistä selviytyvät rajuimmissakin olosuhteissa ja näin ollen vatsahapot tai entsyymit eivät ole ongelma tälle parivaljakolle. Kapselin vaikuttavat ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja niiden vaikutus alkaa nopeasti. Tuote on parhaimmillaan käytettynä kuuriluontoisesti ennen ulkomaanmatkoja ja niiden aikana, antibioottikuurien yhteydessä sekä silloin kun vatsa tuntuu temppuilevan. Täysin laktoositon, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.
  • Ashwagandha on tunnettu perinteinen yrtti Intiasta. Puhdistamon Ashwagandha ei ole pelkkää kuivattua ja jauhettua juurta, vaan erityisellä tavalla uutettua ja kuivattua uutejauhetta. Tämä uutejauhe (KSM-66) on kliinisesti tutkittu uutejauhe. Gluteeniton. Lisäaineeton. Täyteaineeton. Soijaton. Luomu. Vegaaninen.
  • Magnesiumglysinaatti yhdessä lempeän yrttikompleksin kanssa rentouttaa ja rauhoittaa, sillä magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa stressaavankin arjen keskellä. Valmisteen sisältämä 5-HTP on luonnollinen aminohappo, joka on sekä serotoniinin että melatoniinin lähtöaine. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa sinua parempilaatuisen unen tavoittelussa. Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton. Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa
  • OptiMSM+C Lime ”Vuoden 2015 palkittu urheiluvalmiste” Tukee kollageenin tuotantoa kehossa. Vahvistaa niveliä, hiuksia, kynsiä ja ihon kuntoa. Edistää aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa. Miellyttävän limen makuinen.
  • Yhdistelmä tehokkaasti imeytyviä B-vitamiinien muotoja.
  • C-vitamiini edistää aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa.
  • 100ug D3-vitamiinivalmiste, sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia.
  • Luontainen sokeri kookospalmun kukinnoista. Prosessoimaton.

Otsikko

Go to Top