• Satumainen kuosi, josta löydät pieniä, kauniita yksityiskohtia, kuten satuhahmoja ja pastellisia puita. Liukaspintainen materiaali on hellävarainen hiuksillesi! Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Kultaisilla glitterraidoilla kuorrutettu juhlava scrunchie! Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Disco-Donitsilla erotut joukosta! Upeasti kimalteleva glitter-scrunchie! Jääkarhumaan scrunchiet valmistetaan pääosin tarkoin valituista, upeista ja laadukkaista teollisuuden ylijäämämateriaaleista. Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Trikoinen ja pehmeänsävyinen viidakkohenkinen scrunchie! Pehmeä kangas, käy mainiosti myös urheiluun! Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Puuvilla -Vintagekankainen leikkisä ja tyttömäinen pilkkuscrunchie! Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Hempeän pastellinen vaaleansininen scrunchie, pienillä valkoisilla pilkuilla. Kangas on kreppimäinen, pysyy hyvin hiuksissa kankaan karhean pinnan ansiosta! Vintage -kangas! Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Tyylikäs ja maanläheinen eläinkuosi! Ohutta ja mukautuvaa puuvillakangasta. Jääkarhumaan ekologiset arvot omaavassa ompelimossa pyritään aina käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, hukkapaloja ja muita tekstiilien hyötykäyttöä edistäviä keinoja.
  • Refresh – volyymia kaikille hiustyypeille, kaikenvärisille hiuksille. Luonkosin Refresh-kuivashampoo on hienojakoinen hiuksia sekä päänahkaa hoitava samettinen hiuspuuteri, joka antaa hiuksille volyymia ja poistaa rasvaisuutta tehokkaasti. Luonnollisista ja laadukkaista suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivashampoo tuuheuttaa, antaa tukea sekä poistaa rasvaisuutta niin hiuksista kuin hiuspohjastakin. Refresh sopii kaikenvärisille ja -pituisille hiuksille. Tuote on hajusteeton, joten se sopii myös tuoksuyliherkille.
  • Kirja sisältää yli 300 herkullista ja edullista ruokareseptiä.
  • Täydellinen koostumus omegaöljyjä 3, 6, 7, 9 GLA E-Vitamiini.
  • Voimakas ja tulinen salva lihaksille ja nivelille sekä tukkoisuuteen.

Otsikko

Go to Top