Toimintatapa

(Osan tekstistä voisi nostaa tähän bannerin päälle)

(Osan leipiksen sisällöstä voisi jakaa myös bulletteihin sivun reunaan ja lyhentää tekstiä?)

Siisonissa ostaminen käy nopeasti ja vaivattomasti, sillä tuotteet ovat myymälässä esillä tuoteryhmittäin, vaatteet koon mukaan eikä joukosta löydy rikkinäisiä tai huonokuntoisia tuotteita. Tarkistamme myyntiin laitettavat tuotteet huolella. Mikäli löydät meiltä huonokuntoisia tuotteita myynnistä, niin toivomme että mainitset asiasta, sillä joskus jotain saattaa lipsahtaa silmien ohi.  🙂

Tavoitteenamme on saada hyvä tavara vaihtamaan nopeasti omistajaa, kaikkia osapuolia miellyttävällä hinnalla

Jos sinulla on itsellesi tarpeettomia tavaroita, lue täältä mitä tuotteita otamme nyt myyntiin ja ilmoita omat tuotteesi. Kun vuorosi tulee, niin ilmoitamme sinulle ja voit tuoda sesonkiin soveltuvat, myyntikelpoiset ja ehjät tavarat meille. Kaikkien tuotteiden tulee olla puhtaita/pestyjä, tekstiileissä voi olla mieto pesuaineen tuoksu. Pakkaa tuotteesi pusseihin tai laatikoihin ja laita jokaisen pakkauksen päälle oma nimesi. Huomioithan, että emme palauta pakkauksia joissa tuotteet meille tuodaan, siistit kassit annamme asiakkaillemme uusiokäyttöön ja muut pakkaukset kierrätetään tai laitetaan hyötykäyttöön. Valikoimme tarkasti meille myyntiin tulevat tuotteet, eli likaisia, huonokuntoisia tai rikkinäisiä tuotteita emme laita myyntiin. Emme ota myyntiin myöskään tuoteväärennöksiä tai isoja eriä “Kiina-krääsää” jälleenmyyntitarkoituksessa. Jos haluat, niin voit noutaa myyntiin kelpaamattomat tavarasi takaisin. Voimme myös toimittaa ne hyväntekeväisyyteen/kierrätykseen. Me hinnoittelemme tuotteesi, huolehdimme esillepanosta ja siisteydestä sekä myymme tuotteesi. Myyntiaika on 1kk viimeisen tuotteesi hinnoittelupäivästä, jonka jälkeen tilitämme tilillesi 50 % myynnistä. Voit myös valita lahjakortin meille Siisoniin, jolloin lisäämme tilitettävään summaan 10 %.

Koska pyrimme löytämään kaikille tavaroille uudet kodit, laskemme hintoja pikkuhiljaa. Kaikki eivät tästäkään huolimatta löydä sopivaa ostajaa kuukauden myyntiajan puitteissa. Nämä tuotteet siirtyvät Siisonin omistukseen. Suurimman osan myymättä jääneistä tuotteista lahjoitamme hyväntekeväisyysjärjestöille ja keksimme niille uusiokäyttöä mm. paikallisten käsityöläisten materiaalina, osan myymme itse sopivamman sesongin aikana tai järjestämme huutokaupan isommalle erälle tuotteita. Ja näiden lisäksi koitamme keksiä vielä monia muita mahdollisuuksia näiden tavaroiden uudelle elämälle, vasta viimeisenä vaihtoehtona tavarat joutuvat kaatopaikalle.

Mikäli kuitenkin haluat myymättä jääneet arvokkaammat tavarasi takaisin niin veloitamme 20 € keräilymaksun. Noudathan tavarasi viikon sisällä ilmoituksesta, sen jälkeen ne siirtyvät Siisonin omaisuudeksi.

Tervetuloa myymään ja ostamaan! 🙂

Näin helppoa myynti Siisonilla on

  • Tutustu tuoteohjeisiimme ja kuvaile, millaisia tuotteita sinulla on

  • Ilmoitamme sinulle, koska voit tuoda tuotteesi  meille. Kaikkien tuotteiden tulee olla puhtaita ja ehjiä.

  • Pakkaa tuotteesi pusseihin tai laatikoihin ja laita jokaisen pakkauksen päälle oma nimesi.