Me

Siisonilaiset ovat hyvin erilaisia, mutta meitä yhdistää muutama asia: rakkaus Siisonia kohtaan, intohimo tekemiseen ja palava halu kehittyä koko ajan paremmaksi.

Päivi

Päivi on monille nokialaiselle tuttu näky. Tämä punapäinen pöheltäjä tuntuu ehtivän saman päivän aikana aamulenkiltä töihin, sieltä yrittäjätilaisuuteen ja salille sekä illalla vielä suunnittelemaan seuraavaa tapahtumaa Nokian keskustaan. Ilmankos onkin tutun näköinen, kun vilistää paikasta toiseen kovaa vauhtia. Ja ootkos jo kuullut Antti-patsaasta minkä tämä kirppiskuningatar sai Nokian Uutisilta 29.11.2019?

Päivi

Mikko

Mikko on Päivin ja Kimmon tavoin yksi Siisonin yrittäjistä. Kielimuuri on välillä kommunikaation esteenä, sillä Mikko on savolainen. Tietokantamme pysyvät kuosissa Mikon ansiosta, ja oikeastaan hän on palanen joka pitää koko järjestelmämme ja toimintamme kasassa. Tuli eteen mitä hyvänsä niin lupsakka savolainen hoitaa homman kotiin, välillä on laitettu koodari kassallekin ja komeesti hoitaa tontin sielläkin. Kun Mikko ei ole Siisonilla tai tietokoneen ääressä, hän puuhailee Partio-juttuja tai (penkki)urheilee.

Mikko

Kimmo

Kimmo on yksi kolmesta Siisonin yrittäjästä, joka vahvistaa tiimiämme pohjoisesta asti. Me muut välillä pohdimme onko Kimmo ihminen vai jokin yliluonnollinen olento, koska koodia tulee niin huimaa tahtia. Harvoin löytyy pulmaa mitä Kimmo ei osaa ratkaista, ja kun löytyy, niin sen ratkeamiseen ei yleensä mene kauaa. Vapaalla tämä koodarien ruhtinas yleensä pelaa VR-pelejä, kuten kuvassa tapahtuvaa Beat Saberia. On muuten hauska peli, paas kokeillen!

Kimmo

Riitta

Riitan supervoimia ovat siivous ja järjestelmällisyys. Näkisittepä kuinka millissä meidän jätesäkit on siivouskomerossa! Samaa jämptiyttä Riitta harrastaa läpi toimitilojen, Rixun ansiosta vaaterekit ja -pöydät pysyy rivissä ja järjestyksessä. Riitan ja Päivin yhteinen taival on kestänyt jo vuodesta 2007, kun he päätyivät samaan nokialaiseen kännykkäkauppaan, GSM.lineen, töihin. Tämä parivaljakko on ollut siitä asti erottamaton ja aina ei tarvita edes sanoja, molemmat silti ymmärtävät toisiaan. Vapaa-ajallaan Riitan löytää kesällä pyörän selästä ja talvella lenkkitossujen päältä. Tämän intohimoisen urheilijan lenkit ovat useimmiten kymmeniä kilometrejä. Aika teräsmimmi!

Riitta