Osta ja myy helposti

Otamme myyntiin tuotteita, jotka ovat juuri tällä hetkellä kysyttyjä. Siksi meiltä löytyy aina uusia, hyväkuntoisia ja ajankohtaisia kirppislöytöjä. Siisonissa ostaminen käy nopeasti ja vaivattomasti, sillä tuotteet ovat myymälässä esillä tuoteryhmittäin ja koottain. Verkkokaupassa kaikissa vaatteissa on mitat, jotta löydät helpommin oikean kokoisia kirppislöytöjä!

Kirppistuotteiden ostaminen

Kirppistuotteita voi shoppailla verkkokaupasta & myymälästä Nokian ydinkeskustasta, osoitteesta Pirkkalaistori 6.

Kierrätetyn, uudenveroisen tuotteen ostaminen pienentää hiilijalanjälkeä ja säästää myös kukkaroa. Meiltä ei löydy rikkinäistä tai huonokuntoista tavaraa, sillä tarkistamme kaikki myytävät tuotteemme. Shoppaile siis hyvällä mielellä!

Siisonin myymälässä tuotteiden hinnat laskevat viikottain

 • Ensimmäiset kaksi viikkoa tuotteet ovat myynnissä normaalihinnalla

 • Kolmannen viikon ajan tuotteet ovat -20%

 • Neljännen viikon ajan tuotteet ovat -50%

 • Viimeisen viikon ajan tuotteet ovat -70%

Siisonissa myynti pähkinänkuoressa

 • TAVAROIDEN ILMOITTAMINEN MYYNTIIN. Käy huolellisesti läpi itsellesi tarpeettomat hyväkuntoiset tuotteet. Pese, tuuleta, silitä, pyyhi, huolla ja tarkista tuotteiden kunto. Ilmoita tuotteesi meille lomakkeella (max 4 laatikkoa/kassia). Odota viestiä, milloin saat tuoda tuotteesi myyntiin.

 • TAVAROIDEN MYYNTIIN TUOMINEN. Kun viesti saapuu, pakkaa tuotteet hyvin, laita nimi joka laatikon/kassin päälle ja tuo tuotteet sovittuna aikana meille: Pirkkalaistori 6, Nokia. Istu kotisohvalle, syö suklaata ja nauti tunteesta, kun pääsit helposti eroon itsellesi tarpeettomista tavaroista.

 • TAVAROIDEN MYYNTI. Myyntiaika on 1kk viimeisen tuotteen hinnoittelusta. Verkkokaupan lakisääteisen 14 vrk palautusajan kuluttua saat tilityksen (eli n. 2kk kuluttua myyntiin tuomisesta). Meidän myyntiprovisiomme on 50%, josta maksamme veroa 24%. Pankkitilille tilityksen sijaan voit valita myös lahjakortin meille, jolloin lisäämme tilitettävään summaan 10%. Halutessasi saat arvokkaimmat tuotteesi takaisin 20€ keräilymaksua vastaan. Muutoin myymättä jääneet tuotteet siirtyvät Siisonin omistukseen.

Tervetuloa myyjäksi!

Meillä myyminen on hyvin suosittua ja tämän vuoksi myyntiin tuomisessa voi olla ruuhkaa. Kun ilmoittautuminen on avoinna, käsittelemme myynti-ilmoituksia päivittäin ja poimimme aina ajankohtaisimmat ja kysytyimmät tuotteet ilmoitusten joukosta. Kun sinun tuotteidesi vuoro tulee, laitamme sähköpostia asiasta. Mikäli et kuule meistä kuukauden kuluessa, tuotteesi eivät valitettavasti mahtuneet meille juuri nyt myyntiin. Kun ilmoittautuminen avautuu seuraavan kerran, voit taas ilmoittaa tuotteesi myytäväksi.

Myyntikelpoisen tuotteen tunnusmerkit

 • Tuote on ehjä, puhdas ja toimiva – sellainen, jonka itsekin haluaisit ostaa.
 • Tekstiileissä voi olla mieto pesuaineen tuoksu.
 • Sähkölaitteissa tulee olla mukana kaikki käytön kannalta olennaiset varusteet, kuten laturit, paristot ja polttimot.

Myyntiehdot

Tavaroiden myyntiin ilmoittaminen

Millaisia tuotteita voin tuoda myyntiin?

Tavoitteenamme on saada hyvä tavara vaihtamaan nopeasti omistajaa, kaikkia osapuolia miellyttävällä hinnalla. Jos sinulla on itsellesi tarpeettomia tavaroita, käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat ja ilmoita myyntiin sesonkiin sopivat tuotteesi.

Lue alla oleva tarkistuslista ajatuksella, ilmoita tuotteesi myytäväksi tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella ja jää odottamaan viestiämme.

 • Kaikkien tuotteiden tulee olla puhtaita/pestyjä, ehjiä ja käyttökelpoisia.

 • Valikoimme tarkasti meille myyntiin tulevat tuotteet, eli likaisia, huonokuntoisia, rikkinäisiä tai vanhanaikaisia tuotteita emme laita myyntiin.

 • Emme ota myyntiin myöskään tuoteväärennöksiä tai isoja eriä ”Kiina-krääsää” jälleenmyyntitarkoituksessa.

 • Pese tekstiilit sekä astiat ja pyyhi pölyt kodinesineistä ja sisustustuotteista.

 • Mieti ovatko tuotteesi siinä kunnossa että itse haluaisit ostaa sellaisen.

 • Tekstiilien tulee olla pestyjä, tahrattomia, ehjiä ja siistejä. Tekstiileissä voi olla mieto pesuaineen tuoksu. Jos tekstiilistä puuttuu nappi, vetoketju prenkkaa, kuminauha on pilalla, saumat kierossa, pinta nukkainen tai siitä löytyy reikä tai tahra, sitä ei laiteta myyntiin. Varastoinnista ryppyiset tai tunkkaiset vaatteet kannattaa pestä, sillä emme laita myyntiin tunkkaisen tuoksuisia tai todella ryppyisiä vaatteita. Tekstiilejä ei ole pakko silittää, mutta se on hyväksi, tällöin kauppa käy paremmin ja tuotteesta saa paremman hinnan.

 • On tuotteita, joita kukaan ei halua ostaa, kuten matkamuistot, käytetyt sukat ja alusvaatteet, VHS-nauhat sekä nukkaiset ja huonolaatuiset halpaketjujen vaatteet.

 • Kosmetiikkatuotteissa tarkista kunto ja tuotteen päiväys.

 • Laita paristokäyttöisiin tuotteisiin paristot paikalleen ja testaa toimivuus.

 • Laita valaisimiin polttimot ja testaa toimivuus.

 • Testaa sähkölaitteiden toimivuus ja tarkista, että kaikki osat ovat tallessa.

 • Tarkista levyjen kunto elokuvista, peleistä ja cd-levyistä (huom. ei piraattilevyjä!)

 • Tarkista, että peleissä ja leluissa on ohjeet ja kaikki osat ovat tallessa.

 • Myyntiin ei laiteta tuotteita joissa huomataan jokin puute tai vika, kuten tahra, eläimen karvoja, toimimaton vetoketju tai lohkeama.

 • Myyntiin ei laiteta tuotteita jonka toimivuudesta ei ole varmuutta eli esim. jos lelussa ei ole paristoja tai valaisimessa ei ole lamppua, joilla toimivuuden voisi varmistaa.

 • Myyntiin ei oteta turvallisuussyistä teräaseita, kuten saksia tai veitsiä eikä aseita.

Tavaroiden myyntiin tuominen

Odota, että saat meiltä viestin, että voit tuoda tuotteitasi myyntiin. Ilmoitamme viestissä myös mitkä tuotteistasi voimme ottaa myyntiin. Joskus saattaa olla esimerkiksi ylitarjontaa jostain vaatekoosta ja tällöin emme ota k.o. kokoa lainkaan myyntiin. Voit tuoda tuotteesi myyntiin meidän kanssa sopimanasi ajankohtana. Mikäli aikataulusi muuttuvat, niin ilmoitathan meille siitä mahdollisimman pian.

Pakkausohjeet

 • Pakkaa korut ja moniosaiset tuotteet, kuten legohahmot tai lelut myyntierittäin esim. minigrip-pusseihin. 
 • Pakkaa kaikki tuotteet niin, etteivät ne sotke muita tuotteita. 
 • Jos sinulla on jostain tuotteesta selvitettynä tietoa, joka vaikuttaa tuotteen hintaan tai myyntiin, niin laita tuotteen yhteyteen lisäinfoa. Esim. astioihin voi merkitä valmistajan tai suunnittelijan tiedot, jos ne ovat sinulla itsellä tiedossa. 
 • Jos tuotteita on säilytetty esim. varastossa, vintillä tms., niin käy ne huolellisesti läpi ennen tuontia, jotta ne ovat hajuttomia, puhtaita ja myyntikelpoisia. Varastoissa voi vilistä esimerkiksi inhottavia tuholaisia, jotka ovat saattaneet pilata tuotteesi lyhyenkin varastoinnin aikana. 
 • Pakkaukset, joissa tavarat meille tuodaan, jäävät täällä hyötykäyttöön eli pakkaathan sellaisiin pakkauksiin, joita et halua takaisin, kuten muovi/kestokasseihin tai pahvilaatikoihin. Laita oma nimi huolellisesti päälle jokaiseen pakkaukseen (pussiin/laatikkoon/huonekaluun), jottei tavarat sekoa muiden myyjien tavaroiden kanssa ennen hinnoittelua. 
 • Tuotteiden tuontimäärä on rajoitettu, kun vuorosi tulee voit tuoda enintään 4 kassillista/laatikollista tuotteita.
 • Tarkista vielä, että jokaisen pakkauksen päällä on oma nimesi.

Tavaroiden myynti

Me hinnoittelemme tuotteesi, huolehdimme esillepanosta ja siisteydestä sekä myymme tuotteesi. Parhaat tuotteet pääsevät myyntiin myymälän sijasta meidän verkkokauppaamme. Myyntiaika on 30 päivää viimeisen tuotteesi hinnoittelupäivästä.

Tavarat, jotka eivät päädy myyntiin

Halutessasi saat takaisin tuotteet, joita emme laita myyntiin. Nämä tuotteet on noudettava kolmen arkipäivän kuluessa ilmoituksesta.

Tavarat, jotka jäivät myymättä

Keräilymaksua (20€) vastaan saat arvokkaammat (henkilökuntamme hinnoittelema lähtöhinta 10€ tai yli) myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi. Tuotteet tulee noutaa viikon sisällä ilmoituksesta. Tämän jälkeen ne siirtyvät Siisonin omistukseen. Alle 10€ arvoiset myymättä jääneet tuotteet siirtyvät Siisonin omaisuudeksi. Osa tuotteista jää omaan myyntiimme tai päätyvät myymälän somisteeksi tai hyötykäyttöön. Osa myymättä jääneistä tuotteista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tähän mennessä olemme lahjoittaneet myymättä jääneitä tuotteita kymmeniin nokialaisiin perheisiin, useisiin vanhainkoteihin ja asuntoloihin, Nokian seurakunnan diakoniatyölle, Nepaliin ja Venäjälle. Myös monet käsityöläiset hakevat meiltä uusiokäyttöön materiaalia. Mikäli joillekin tuotteille ei löyty hyväntekeväisyys- tai uusiokäyttömahdollisuutta, niin hävitämme tuotteet asianmukaisesti. Palvelumme sisältää siis myös myymättä jääneiden tuotteiden jatkokierrätyksen.

Henkilökunnan tekemät ostokset

Henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet aina kilpailukykyisesti ja asianmukaisesti huolimatta siitä, onko joku itse kiinnostunut tuotteesta vai ei. Tuotteet hinnoitellaan ensin ja vasta tämän jälkeen henkilökuntamme saa ostaa tuotteen. Emme koskaan hinnoittele tuotteita edullisemmin, että saisimme itse ostettua tuotteen halvalla. Tilitysraportissa on erikseen merkittynä mahdolliset henkilökuntamme sinulta ostamat tuotteet.

Tuotteiden myynti

Henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet parhaan taitonsa mukaan. Yleisimmin tuotteiden hinta muuttuu seuraavasti: tuotteet ovat ensin vajaat kaksi viikkoa myynnissä lähtöhinnalla, tämän jälkeen tuotteiden hinta alenee -20% viikoksi, -50% viikoksi ja viimeisen vajaan viikon tuotteet ovat -70% alennuksessa. Tästä saatetaan poiketa, mikäli se koetaan jonkin tuotteen tai kampanjan kohdalla tarpeelliseksi. Tuotteiden myyntiaika on 30 päivää alkaen viimeisen tuotteen hinnoittelupäivästä.

Myyntien tilitys

Meidän myyntiprovisiomme on 50%, josta maksamme veroa 24%. Verkkokaupan lakisääteisen 14 päivän palautusoikeuden vuoksi tilitys tilitetään 2-4 viikon kuluttua myyntiajan päättymisestä. Tilitys (50%) maksetaan toteutuneista myyntihinnoista, mikäli maksettavaa on kertynyt vähintään 5€. Maksajana näkyy Siison/AppSnow Oy. Voit myös valita lahjakortin meille Siisoniin, jolloin lisäämme tilitettävään summaan 10 %. Myyntiajan jälkeen saat pyytäessäsi tiedon kaikista myydyistä tuotteista myyntihintoineen ja myyntipäivineen.

Myyntiin ilmoittautuminen

Myynti on tällä hetkellä ruuhkautunut ja myyntiin ilmoittautuminen suljettu.