Myy meillä

Otamme myyntiin tuotteita, jotka ovat juuri tällä hetkellä kysyttyä.  Tämän ansioista meiltä löytyy aina uusia, hyväkuntoisia ja ajankohtaisia kirppislöytöjä.

Meillä myyminen on hyvin suosittua ja tämän vuoksi myyntiin tuomisessa voi olla ruuhkaa. Kun ilmoittautuminen on avoinna, käsittelemme myynti-ilmoituksia päivittäin ja poimimme aina ajankohtaisimmat ja kysytyimmät tuotteet ilmoitusten joukosta. Kun sinun tuotteidesi vuoro tulee, laitamme sähköpostia asiasta. Mikäli et kuule meistä kuukauden kuluessa, tuotteesi eivät valitettavasti mahtuneet meille nyt myyntiin. Kun ilmoittautuminen avautuu seuraavan kerran, voit taas ilmoittaa tuotteesi myytäväksi.

Huomioithan että tuot myyntiin vain ehjiä, puhtaita ja toimivia tuotteita. Sellaisia joita itsekin haluaisit ostaa. 🙂 Tekstiileissä voi olla mieto pesuaineen tuoksu. Sähkölaitteissa tulee olla mukana kaikki käytön kannalta olennaiset varusteet kuten laturit, paristot ja polttimot. Tästä voit tutustua myyntiehtoihimme ja alimpana olevalla lomakkeella voit ilmoittaa tuotteesi myytäväksi. 🙂

Tuotteiden myyntiin ilmoittaminen

Katso sivulta www.siison.fi/myy mitä tuotteita otamme tällä hetkellä myyntiin. Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit, astiat ja kodinesineet. Pyyhi pölyt sisustustuotteista. Myyntiin tuotavien tuotteiden tulee tietysti olla puhtaita, ehjiä ja käyttökelpoisia. Mieti ovatko tuotteesi siinä kunnossa että itse haluaisit ostaa sellaisen. Tekstiilien tulee olla pestyjä, tahrattomia, ehjiä ja siistejä. Tekstiileissä voi olla mieto pesuaineen tuoksu. Tekstiilejä ei ole pakko silittää, mutta se on hyväksi, tällöin kauppa käy paremmin ja tuotteesta saa paremman hinnan. Kosmetiikkatuotteissa tarkista kunto ja tuotteen päiväys. Laita paristokäyttöisiin tuotteisiin paristot paikalleen ja testaa toimivuus. Laita valaisimiin polttimot ja testaa toimivuus. Testaa sähkölaitteiden toimivuus ja tarkista että kaikki osat ovat tallessa. Tarkista levyt elokuvista, peleistä ja cd-levyistä (huom. ei piraattilevyjä!)Tarkista että peleissä ja leluissa on ohjeet ja kaikki osat tallessa. Ilmoita tuotteesi myytäväksi nettisivuillamme ja jää odottamaan viestiämme.

Tuotteiden pakkaaminen

Odota että saat meiltä viestin, että voit tuoda tuotteitasi myyntiin. Ilmoitamme viestissä myös mitkä tuotteistasi voimme ottaa myyntiin. Joskus saattaa olla esimerkiksi ylitarjontaa jostain vaatekoosta ja tällöin emme ota k.o. kokoa lainkaan myyntiin. Korut ja moniosaiset tuotteet kuten legohahmot tai lelut, täytyy pakata myyntierittäin esim. minigrip-pusseihin. Pakkaa kaikki tuotteet niin, etteivät ne sotke muita tuotteita. Jos sinulla on jostain tuotteesta selvitettynä tietoa joka vaikuttaa tuotteen hintaan tai myyntiin niin laita tuotteen yhteyteen lisäinfoa, esim. astioihin voi merkitä valmistajan tai suunnittelijan tiedot jos ne ovat sinulla itsellä tiedossa. Jos tuotteita on säilytetty esim. varastossa, vintillä tms., niin käy ne huolellisesti läpi ennen tuontia, jotta ne ovat hajuttomia, puhtaita ja myyntikelpoisia. Varastoissa voi vilistä esimerkiksi inhottavia tuholaisia, jotka ovat saattaneet pilata tuotteesi lyhyenkin varastoinnin aikana. Pakkaukset joissa tavarat meille tuodaan, jäävät täällä hyötykäyttöön eli pakkaathan sellaisiin pakkauksiin joita et halua takaisin, kuten muovi/kestokasseihin tai pahvilaatikoihin. Laita oma nimi huolellisesti päälle jokaiseen pakkaukseen (pussiin/laatikkoon/huonekaluun), jottei tavarat sekoa muiden myyjien tavaroiden kanssa ennen hinnoittelua. Tuotteiden tuontimäärä on rajoitettu, kun vuorosi tulee voit tuoda enintään 4 kassillista/laatikollista tuotteita.

Tavaroiden tuonti

Voit tuoda tuotteesi henkilökunnan kanssa sopimanasi ajankohtana. Mikäli aikataulusi muuttuvat, niin ilmoitathan meille siitä mahdollisimman pian. Tarkista vielä että jokaisen pakkauksen päällä on oma nimesi.

Tavarat, jotka eivät päädy myyntiin

Mikäli haluat takaisin tuotteet joita emme laita myyntiin niin tuotteet on noudettava kolmen arkipäivän kuluessa ilmoituksesta. Myyntiin ei laiteta tuotteita joissa huomataan jokin puute tai vika, kuten tahra, eläimen karvoja, toimimaton vetoketju tai lohkeama. Myyntiin ei laiteta myöskään tuotteita jonka toimivuudesta ei ole varmuutta eli esim. jos lelussa ei ole paristoja tai valaisimessa ei ole lamppua, joilla toimivuuden voisi varmistaa. On myös olemassa joitain tuotteita, jotka ovat vielä käyttökelpoisia mutta niille ei löydy ostajaa, kuten käytetyt alusvaatteet ja sukat, VHS-kasetit sekä nukkaiset ja huonolaatuiset halpaketjujen vaatteet. Myöskään tällaisia tuotteita emme laita myyntiin.

Tavarat, jotka jäivät myymättä

Keräilymaksua (20€) vastaan saat arvokkaammat (henkilökuntamme hinnoittelema lähtöhinta 10€ tai yli) myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi. Muut myymättä jääneet tuotteet siirtyvät Siisonin omaisuudeksi. Osa tuotteista jää omaan myyntiimme, somisteeksi tai hyötykäyttöön. Suurin osa myymättä jääneistä tuotteista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tähän mennessä olemme lahjoittaneet kymmeniin nokialaisiin perheisiin, useisiin vanhainkoteihin ja asuntoloihin, Nepaliin sekä Venäjälle ja myös monet käsityöläiset hakevat meiltä uusiokäyttöön materiaalia. Mikäli jollekin tuotteitteille ei löyty hyväntekeväisyys tai uusiokäyttämahdollisuutta niin hävitämme tuotteet asianmukaisesti. Palvelumme sisältää siis myös myymättä jääneiden tuotteiden jatkokierrätyksen.

Henkilökunnan tekemät ostokset

Henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet aina kilpailukykyisesti ja asianmukaisesti huolimatta siitä onko joku itse kiinnostunut tuotteesta vai ei. Tuotteet hinnoitellaan ensin ja vasta tämän jälkeen ostamme tuotteen mikäli olemme kiinnostuneita. Emme koskaan hinnoittele tuotteita edullisemmin että saisimme itse ostettua tuotteen halvalla. Halutessasi saat tiedon kaikista henkilökuntamme tekemistä ostoksista hintoineen.

Tuotteiden myynti

Henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet parhaan taitonsa mukaan. Yleisimmin tuotteiden hinta muuttuu seuraavasti: tuotteet ovat ensin vajaat kaksi viikkoa myynnissä lähtöhinnalla, tämän jälkeen tuotteiden hinta alenee 20% viikoksi, 50% viikoksi ja viimeisen vajaan viikon tuotteet ovat 70% alennuksessa. Tästä saatetaan poiketa mikäli se koetaan jonkin tuotteen kohdalla tarpeelliseksi. Tuotteiden myyntiaika on 30 päivää alkaen viimeisen tuotteen hinnoittelupäivästä.

Myyntien tilitys

Meidän myyntiprovisiomme on 50% josta maksamme veroa 24%.  Myyntiajan päätyttyä, viimeistään kahden viikon kuluessa tilitämme tilillesi toteutuneista myyntihinnoista 50%, mikäli maksettavaa on kertynyt vähintään 5€. Maksajana näkyy AppSnow Oy.   Myyntiajan jälkeen saat pyytäessäsi tiedon kaikista myydyistä tuotteista myyntihintoineen ja myyntipäivineen.

Ajankohtaista

  • Syyskauden alkaessa tehdään paljon välikausivaatehankintoja. Kysyttyjä ovat hyväkuntoiset ulkovaatteet, sadevaatteet, sateenvarjot, kumisaappaat, heijastimet ja reput.
  • Kun ulkona alkaa pimentymään, kotiin ostetaan paljon kynttilöitä, lyhtyjä ja syksyisiä sisustusjuttuja. Käsitöiden tekijät alkavat taas viuhuttaa puikkoja, joten neulelangat (sekä muut askartelu/käsityötarvikkeet) käyvät hyvin kaupaksi.
  • Syksyisiin ulkopuuhiin käyvät tuotteet ovat nyt kysyttyjä, esim. sienestys- ja marjastusvarusteet, kuten sienikorit, marjanpoimurit, sienikirjat ja sadetta kestävät ulkoiluvaatteet.
  • Syksyllä alkaa taas monet sisäurheiluharrastukset, kuten jääkiekko, salibandy, jumpat, tanssit ja muut. Sisäurheiluvarusteet kannattaa ilmoittaa myyntiin nyt.
  • Aina kysytyimpiä tuotteita ovat nykyaikaiset merkkivaatteet ja kodin sisustustuotteet sekä arvoastiat. Nämä tuotteet saamme otettua jonosta nopeiten koska kauppakin käy kaikista vauhdikkaimmin.