Kahvila

Siisonin kahvila mahdollistaa pienet ja tunnelmalliset kahvituokiot Pirkkalaistorin laidalla Nokian keskustan ytimessä. Kesäisin terassilla voi nauttia Pirkkalaistorin toritapahtumista ja auringonpaisteesta.

Siisonin kahvila on nokialaisten tunnelmallinen kohtaamispaikka

Usein kahviostamme löydät energiaa kaipaavia shoppailijoita, jotka nauttivat kahvion antimistamme ennen, jälkeen tai puolivälissä ostoskierroksen. Kahviomme on usein osoittautunut myös käteväksi lapsi- ja miesparkiksi. Herkkujen äärellä innokkaampia kirppistelijöitä on mukava odotella! Meille voit tietty tulla myös ihan vaan kahville, pannusta löytyy taivaallista Pauligin Mundo-kahvia, joka on luomu- ja reilu kauppa-tuote.

Kahvilan valikoima

Kahvilastamme löytyy herkkuja moneen makuun. Suolaista, makeaa sekä terveellisempää vaihtoehtoa.

Nokialainen Leipomo Sorttiina loihtii suurimman osan kahvilamme herkuista. Sorttiinalta löytyy perinneherkkujen lisäksi myös aika liuta munattomia, maidottomia ja vegaanisia herkkuja!
Sorttiinan tuotevalikoimaa täydentävät terveellisemmät Böönan raaka- ja ketokakut! Böönan tuotteet ovat myös gluteenittomia.

Kässäkahvila

Kässäkahvilaa vetää Lankaruudusta tuttu Eija-Liisa. Yleisimmin kässäilijät istahtavat Cafe Siisoniin joka kuun ensimmäisenä torstaina klo 15-18. Joskus päivää/aikaa on jouduttu siirtämään eli kannattaa tarkistaa seuraavan kässäkahvilan ajankohta esimerkiksi Facebook-tapahtumistamme tai poiketa kysymään myymälässä.

Uudet puikonheiluttajat ovat lämpimästi tervetulleita kässäkahvilaan! Eija-Liisalta saat tarvittaessa apua erilaisiin käsityöpulmiisi. Ja vaikka et neuvoja kaipaisi niin onhan kaikki tekeminen yhdessä kivempaa. Välillä kässäkahvilassa hengailee porukkaa myös ilman puikkoja, sillä puheensorina ja naurunremakka houkuttelee paikalle väkeä myös ostosreissulta.

Aurinkoterassi

Kesäaikaan Siisonin terassilta on aitiopaikka kesän tapahtumiin. Pirkkalaistorilla tapahtuu Tapsan Tahdit, kevätmarkkinat ja lukuisat muut tapahtumat. 

Etelään, Pirkkalaistorille suuntautuva terassimme on kesäisin tulvillaan porukkaa ja auringonpaistetta. Pirkkalaistorin lounaskonsertteja on mukava kuunnella kahvikupposen ja Sorttiinan leivonnaisen äärellä ja jäätelönhimokin taittuu Yrjölän marjatilan gelatojäätelöillä!