Kässäkahvila

Pääsiäiskanan ensimmäinen versio.

Lankaruudussa Nokian Välikadulla on ollut jo pitkään kässäkahvila, mutta Lankaruudun myymälän loppumisen myötä kässäkahvilakin meinasi loppua. Juteltiin alkuvuodesta Lankaruudun omistajan Eija-Liisan kanssa ja päätettiin kokeilla kässäkahvilaa tässä meidän kahvilassa ja oli kyllä hyvä idea! Meillehän saa tulla notkumaan kahvioon kutimien tai kirjan kanssa ihan koska vaan, mutta tällaiset yhteisölliset, pienet tapahtumat ovat mukavia! Kässäkahvila on pidetty nyt kahdesti: helmikuussa ja maaliskuussa.

Kässäkahvila on paikka jossa kokoontuu eri-ikäisiä ja -tasoisia ihmisiä.
Helmikuun kässäkahvilassa oli roimasti väkeä. Paljon oli tuttuja neulojia, sekä uusia puikonheiluttajia.

Huhtikuun kässäkahvila

Huhtikuun kässäkahvilassa on aiheena pääsiäiskana!
Voit ottaa omat langat ja koukut mukaan, mutta voit ostaa tarvikkeita myös ohjaajalta. Näiden lisäksi voit ottaa mukaan vähän pumpulia kanan pään sisään ja pienet helmet silmiksi. Voit myös tehdä jotain muuta työtä jos kana ei oo sun juttu ja Eija-Liisalta saa varmasti apua joka pulmaan. 🙂

Pääsiäiskana valmistetaan virkkaamalla. Kuvan kanassa on käytetty kalastajanlankaa, mutta myös muut virkkauslangat soveltuvat kanan valmistukseen. Lopuksi kana on tärkätty vesi-erikeeper-sekoituksella, jotta kana pystyy munimaan useampanakin pääsiäisenä.

Pääsiäiskanan ensimmäinen versio.
Eija-Liisa valmisti jo mallikappaleen pääsiäiskanasta.

Kässäkahvilassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu. Mikäli kahvihammasta kolottaa tai tulee pikkunälkä, niin Siisonin kahvio palvelee koko kässäkahvilan ajan. Voit tulla piipahtamaan ihan hetkeksikin tai vaikka vain jutulle! Huhtikuun kässäkahvila pidetään torstaina 4.4. klo 15-18. Lämpimästi tervetuloa, uudet ja vanhat, kokeneet ja kokemattomat kässäilijät ♥ Tässä vielä linkki Facebook-tapahtumaan.

Tulevat kässäkahvilat

Maaliskuussa teemana oli kämmekkäät, helmikuussa kattilahattu sekä patalappu. Mitä sä haluaisit tehdä toukokuussa? Ideoita otetaan vastaan oikein mielellään! Ehdotuksia joita on nyt jo tullut, eli kerro myös jos jokin näistä on myös sun mieleen!

 • villasukan kantapää
 • kirjoneule
 • valeampiaispesä
 • turvalonkero
 • virkattu huivi
Maaliskuussa neulottiin kämmekkäät eli kynsikkäät.
Kattilahattu oli toinen helmikuun käsitöistä.
Helmikuussa tehtiin myös patalappuja.

Muoviton maaliskuu

Maaliskuussa somessa osuu silmiin hieman enemmän muovinvastaista keskustelua, koska on keksitty Muoviton maaliskuu. Ja hyvä että on keksitty. Tärkeä asia, joka olisi hyvä huomioida joka päivä. Luonnossa on valtava määrä roskia, joista suurinosa on muovijätettä. Haluan kehottaa heti aluksi tutustumaan Roska päivässä-liikkeen toimintaan. Meiltä voit hakea maksutta Roska päivässä-liikkeen vapaaehtoisten tekemän miniroskiksen!

Hyvä, paha muovi

Muovilla on kovin paha maine, mutta omasta mielestäni muovi on oikeassa paikassa oiva materiaali. Muovi on kevyt ja kestävä materiaali, ja laadukkaasti valmistettuna toimii vuosikymmeniä. Hyviä esimerkkejä kestävistä ja toimivista muovituotteista ovat esimerkiksi Legot ja Tupperware-astiat.

Muovi on parhaimmillaan kestävissä tuotteissa, kuten Lego-palikoissa.

Myös astioissa ja elintarvikepakkauksissa muovia käytetään paljon särkymättömyytensä ja edullisuutensa vuoksi. Tiesithän, että kertakäyttöiseksi tarkoitetut muoviastiat eivät sovellu uudelleenkäytettäväksi elintarvikekäytössä?

Muovi on kevyt ja kestävä materiaali.

Muoviastioilla kuitenkin on melko kyseenalainen maine sillä niistä pelätään liukenevan juomaan ftalaatteja, bisfenoli A:ta sekä muita haitallisia aineita. Tästä syystä meillä myydään esimerkiksi limsat lasipulloissa, koska sellainenkin vaihtoehto löytyy. Poikain parhaat pakkaa juomansa (limonadit, jääteet, glögit ja simat) lasipulloihin.

Tamperelainen Poikain Parhaat pullottaa juomansa lasipulloihin.

EU puuttuu peliin

EU-parlamentti on hyväksynyt esityksen joka kieltää tietyt kertakäyttöiset muovituotteet. Ja hyvä niin. Kiellettäviä kertakäyttöisiä muovituotteita ovat muoviset vanupuikot, aterimet, lautaset, mehupillit, sekoitustikut ja ilmapallotikut. Näiden tuotteiden myyminen on tarkoitus loppua EU:ssa vuodesta 2021 alkaen. Nämä tuotteet valikoituivat ensimmäisiksi kiellettäviksi, koska näille löytyy jo, ja on helppo kehittää lisää korvaavia vaihtoehtoja muista materiaaleista. Itsellä on ollut etsinnässä kivat metalliset kestopillit! Toivottavasti niitä saa kohta meiltä. Vaihtoehtoja on ihanan paljon ja haluamme rauhassa kartoittaa valmistajista meidän mielestä parhaan.

Muovinkierrätys

Muovinkierrätys on ollut suomessa mahdollista jo muutaman vuoden, ja Nokialta muovinkeräyspisteet löytyy tällä hetkellä Harjuniityn K-marketin, Myllyhaan S-marketin, K-Supermarket Löytiksen, Citymarketin ja Prisman parkkipaikoilta.

Tämän vuoden alusta on myös mahdollista saada omaan kotipihaan muovinkeräyspiste, lue tästä lisää Pirkanmaan jätehuollon sivuilta.

Kierrätykseen kelpaavia muovituotteita ovat mm:

 • Elintarvikkeiden muoviset pakkaukset, kuten jogurttipurkit, voirasiat sekä leikkele-, juusto- valmisruokapakkaukset
 • Pesuaine-, shampoo- ja saippuapakkaukset
 • Muovipullot, -kanisterit ja -purkit – mieluiten litistettyinä
 • Muovikassit, -pussit ja -kääreet

Ihan kaikkea muovia ei kuitenkaan pidä laittaa astiaan. Tällaista on esimerkiksi PVC-muovi sekä muovista valmistetut käyttötavarat/tuotteet, kuten pulkat ja puutarhatuolit. Myöskään likaisia muovituotteita ei pidä laittaa kierrätykseen.
”Pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia. Pakkauksissa ei saa olla ruokajäämiä tai muita ainejäämiä. Valuta pakkaukset myös kuiviksi. Hyvin likaisia tai vaikeasti puhdistettavia pakkauksia ei kannata pestä. Jos puhdistukseen tarvitaan lämmintä vettä tai pesuaineita, voi olla ympäristön kannalta parempi laittaa pakkaus sekajätteeseen. Nyrkkisääntönä voi pitää sellaista puhtautta, joka mahdollistaa pakkausjätteen pidempiaikaisen säilytyksen kotona. ” (Rinki 6/2018).

Muoviton maaliskuu, vai elämä?

Miten välttää turhan muovin käyttöä arjessa helposti?

 • Itse pyrin olemaan ostamatta vesipulloja kaupasta ja kuljetan sen sijaan mukana omaa vesipulloa.
 • Myös oma Ecoffee Cup take away-muki kulkee mukana, jotta ei tarvisi ottaa kahvilasta tai huoltoasemalta kertakäyttöistä mukia. Tiesitkö, että pahvimukit pinnoitetaan muovilla?
 • Ruoan tähteet on hyvä pakata uudelleenkäytettävään kannelliseen astiaan, niin säästyy muovikelmu, folio ja muut kertakäyttöiset pakkausmateriaalit.
 • Pumpulipuikoista löytyy maatuvia vaihtoehtoja.
 • Hedelmät ja vihannekset voi ostaa ilman hedelmäpussia tai pakata ne kestopussiin.
 • Kestokassi mukaan kauppareissuille.
 • Lisää vinkkejä löytyy mm. Muoviton Maaliskuu Facebook-sivulta.

Haluaisin myös kuulla mitkä on sun mielestä parhaita keinoja välttää turhaa muovia?

Bambukuidusta valmistettu Ecoffee Cup-kestokuppi soveltuu erinomaisesti kuumille Take away-juomille.

Tapaa oikea ompelija 15.3… siitä se ajatus sitten lähti!

Jääkarhumaan Maikku ehdotti, että voisi tulla joku päivä Siisonille ompelemaan. Meillä ei oo kummallakaan tapana jäädä turhia miettimään, vaan aletaan vaan heti toimimaan. 😉 Mielestäni Maikun ehdottama nimi ”Tapaa oikea ompelija”, oli niin hauska että halusin heti luoda sen nimisen tapahtuman. Tosin ensimmäinen asiakas kenelle kerroin tapahtumasta, oli melko kauhuissaan kun kuuli ”tapa oikea ompelija”. Lupaan, että tällaisesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan ompelija pääsee vahingoittumattomana kotiin. Voit tuoda korjausompelutöitä tai kysyä tilaustöitä ja ompeluvinkkejä ompelijalta.

Maikku työn touhussa Jääkarhumaan työhuoneella, Hämeenkyrössä, Hierun verstaalla.

Nokia-kangas tulee takaisin myyntiin

Samana päivänä Nokian kaupungilta tuli ilmoitus että kangaspainon kanssa on nyt tehty sopimus ja Nokia-kangasta voi tilata. Nokia-kankaan kuosin on suunnitellut nokialaisen Sokru Oy:n graafikko Outi Virtanen. Mahtava suomalainen kangaspaino, Printscorpio, yllätti taas joustavuudellaan ja tinki reilun viikon normaalista toimitusajastaan, eli saamme Nokia-kankaan myyntiin 15.3.! Tilaukseen laitettiin puuvillakangasta mustavalkoisena ja värillisenä, sekä värillisiä puolipellavaa ja trikoota. Näitä kaikkia on siis saatavilla 15.3. alkaen klo 10. Pahaa jo pelkään että kankaat loppuvat perjantaina kesken, mutta sitten vaan tilataan lisää, jos näin käy.

Nokia-kangasta on saatavilla 149g puuvillana, värillisenä ja mustavalkoisena.

Nokia-tuotteet tarjouksessa 15.3.

Maikun kanssa muuten sovittiin, että koko päivän ajan hänen Nokia-kankaasta valmistamansa tuotteet ovat -20% alennuksessa!

Jääkarhumaa on valmistanut Nokia-kankaasta mm. pipoja, boksereita, tyynyliinoja, patalappuja ja essuja.

Pesukarhujen vastaanottopisteeksi

Pari päivää sitten varmistui myös yksi uusi ja mielenkiintoinen yhteistyökuvio! Pirkanmaan Pesukarhut Oy on toiminut Tampereella vuodesta 2004  ja he tekevät kemiallista pesua, mattopesua, vesipesua ja hienopesua. Pesukarhuilla oli etsinnässä vastaanottopiste Nokialla, ja iloksemme he lähestyivät meitä asian tiimoilta. Aloitamme heidän vastaanottopisteenä 15.3.

Pesukarhut pesee matot, työvaatteet ja puvut sekä ravintola- ja kodintekstiilit.

Koska kyseinen päivä on myös Kansainvälinen Kuuma koira-päivä, niin Pesukarhut tarjoavat nokialaisille 50 Kuumaa koiraa! Kun Siisonin ovet avautuvat 15.3. klo 10, niin voit tulla noutamaan oman Kuumis-kuponkisi kassalta, kuponkeja annetaan 1/hlö. Kupongilla saa yhden Kuuman koiran naapurista, eli Torin grilliltä 15.3.

Pesukarhut lahjoittavat 50 kuumaa koiraa yhteistyön aloittamisen kunniaksi.

Eli nähdäänhän 15.3.?

 

 

 

 

Haikkukäristys a´la Siison

Kaiken ruoanlaiton ydin on mun mielestä laadukkaat, maukkaat ja ravintoarvoiltaan hyvät raaka-aineet. Useimmiten ostoskoriin tulee valittua kotimaisia tuotteita ja etenkin lähiruokaa, koska pidän ajatuksesta että voin mennä vierailulle paikkoihin joissa syömääni ruokaa kasvatetaan ja voin itse jututtaa ruoantuottajia. Suomalaisten pientilojen lihat yllättävät useimmiten myös maullaan ja mureudellaan. Vähän oon ehkä jäävi sanomaan, mutta meillä myynnissä olevat Pinsiöläiset Honkaniemen tilan ylämaankarjan lihat ovat  mureimpia lihoja mitä vastaan on tullut. Tälläkin kertaa mun keittiössä luotettiin Honkaniemen lihaan. Siisonin pakastealtaasta löytyy ainakin tällä hetkellä valmiiksi veisteltyä käristelihaa ylämaankarjan paistista n.500g ja n.1kg pakkauksissa 25€/kg. Ylämaankarjaa kutsutaan myös englanninkielisellä nimellään Highland Cattle ja tuttavallisempi suomennos on haikku. Kirjoittelen loppuun vielä ylämaankarjan ravintoarvoista, mutta mennään ensin suoraan asiaan eli reseptiin.

Ainesosat:

 • 1kg haikun paistikäristettä
 • Sipuli
 • Puoli purkkia hillosipuleita
 • 1 purkki kokonaisia säilykeherkkusieniä
 • 2,5 tl suolaa
 • 10 mustapippuria
 • 2 laakerinlehteä
 • Pullollinen olutta
 • Vettä

Valmistus:

Ota paistikäristeet sulamaan hyvissä ajoin. Sulamista voit nopeuttaa laittamalla lihapakkauksen kylmään veteen. Pilko sipulit (tai jos laiskottaa, niin osta pakastealtaasta valmiiksi pilkottuja). Ruskista paistikäristeet muutamassa erässä paistinpannulla ja kuullota sipulit.
Laita kaikki ainekset isoon uunipataan ja lisää vettä sen verran että lihat peittyy. Kansi päälle ja pata uuniin 170 asteeseen pariksi tunniksi.

Oiva kaveri käristykselle on pottumuusi. Virtasen Teuvon luomuperunasta tuli tälläkin kertaa maukasta muusia. Challengerit kypsäksi, sitten vähän voita, kermaa, suolaa ja muskottipähkinää joukkoon ja vatkain surisemaan.

Ravintosisältö:

Ylämaankarja on erinomaista pihvilihaa. Luonnollisesta ravinnosta johtuen sen liha on maukasta, lyhytsyistä, vähärasvaista ja väriltään tummanpunaista.

Ylämaankarjan pihvilihan vahva maku ns. riistan maku, syntyy ruokinnan perustumisesta laiduntamiseen ja korsirehuun, sekä pitkästä kasvatusajasta. Ylämaankarjan naudan kasvatuksessa koko ketju, laitumelta lautaselle, keskittyy parhaan mahdollisen laadun ja maun aikaansaamiseen. Eläimen vapaa liikkuminen ja luontainen aktiivisuus  muokkaavat sen omaa rasvakudosta pehmeäksi, parantaen highland cattle – ylämaankarjan naudanlihan makua ja mureutta.

Scottish Agricultural College (yliopistotasoinen maatalousoppilaitos) on tutkinut asiaa ja todennut, että highland cattle naudanlihassa on vähemmän rasvaa ja kolesterolia ja enemmän rautaa ja proteiineja kuin naudanlihassa keskimäärin.

Lähde: www.highlandcattle.fi/lihan-suoramyynti/lihan-ominaisuudet

Riksun lihapata

Talvella on ihan parasta herkutella lämpöisellä lihapadalla. Ja on se helppoa tehdäkin. Tässä meidän Riitan, eli tuttavallisemmin Riksun, vakkariohje. 1 kg perunaa puolikas lanttu 2-3 sipulia 4-5 porkkanaa puolikas palsternakka 1,3 l vettä 2  lihaliemikuutiota 800 g naudan paistia 3 laakerinlehteä 10 maustepippuria Kuori ja pilko juurekset sekä kuutioi liha. Laita kaikki ainekset pataan ja anna muhia 175 asteisessa uunissa 2,5h, nosta lämpötilaa 200 asteeseen ja kypsennä vielä tunnin verran.
Hyvistä aineksista tulee hyvää ruokaa.
Herkullinen lihapata muhimassa uunissa, kohta pääsee herkuttelemaan.

Green Friday

Perjantaina 23.11.2018 vietetään Suomessakin Black Fridaytä sekä Älä osta mitään-päivää. Black Friday avaa joulumyyntisesongin ja on myynnillisesti merkittävä päivä ympäri maailmaa, jolloin verkkokaupat ja myös monet myymälät täyttyvät tarjouksista. Älä osta mitään- päivän tarkoituksena taas on saada ihmiset ajattelemaan omaa ostokäyttäytymistään ja  pyrkimään kohti ekologista tavaroiden ja palveluiden käyttöä.

Me Siisonilaiset emme tykkää muutoinkaan äärimmäisestä ajattelusta, vaan yritämme luoda kompromissin keinoin järkeviä ja useimmille sopivia asioita. Sen vuoksi haluamme yhdistää nämä kaksi päivää. Huimat tarjoukset, shoppailunilo ja ekologinen kuluttaminen = Green Friday. Julkistamme Green Friday-tarjouksemme torstaina 22.11.2018 klo 18 jälkeen.

Toivomme, että ihmiset ajattelisivat paljon enemmän omien ostostensa vaikutuksia ympäristölle. Nettikauppojen pakettiralli kuormittaa todella paljon edestakaisten kuljetusten takia. Ja onhan myös kuulunut ikäviä huhuja siitä, että palautetut tuotteet hävitettäisiin, koska niiden käsittely on liian työlästä. Jokaista maailmaan tehtyä tuotetta tulisi meidän mielestä käyttää mahdollisimman pitkään. Kun tuote on palvellut käyttäjäänsä riittävästi, se on hyvä laittaa kiertoon, sillä ”toisen roska on toisen aarre”. Jokainen käytettynä ostettu tuote, on yksi uusi tuote vähemmän.

Pysykää siis kuulolla torstai-iltana. Silloin selviää, mitä ollaan keksitty teidän päänmenoksi second hand-tuotteillamme Green Fridayna. <3

Siisonin uudet kujeet!

Meillä olisi tällä kertaa kerrottavana teille pientä tilannepäivitystä Siisonin suunnalta. Vuokrasopimuksemme päättyy vuoden lopussa ja meillä on edessä muutto toisiin tiloihin. Mutta älkää huoliko, emme ole lähdössä kauas, pysymme edelleen Euroopan rajojen sisäpuolella. 😉

Tilojemme todennäköisestä pienentymisestä johtuen, ja paremmin teitä asiakkaita palvellaksemme, muutamme hiukan toimintatapaamme.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että talvella otamme myyntiin mm. toppavaatteita, talvikenkiä, neuleita ja luistimia, emme hellemekkoja ja vappukoristeita. On myyjien ja ostajien etu, että myynnissä on vain tavaraa, mikä on juuri sillä hetkellä kysyttyä. Lisäksi uusi toimintamalli mahdollistaa myyjien nopeamman kierrättämisen, eli voimme palvella useampaa myyjää nopeammin. Vanha ja ruuhkainen jono muuttaa siis muotoaan dynaamiseen suuntaan.

Jatkossa tiedotamme nettisivuillamme ja Facebookissa, millaisia tuotteita otamme myyntiin juuri nyt. Vanhassa jonossamme olevat myyjät ovat tietysti etusijalla jonotusjärjestyksessä. Mikäli sinulla ei ole juuri nyt sellaista myytävää mitä otamme myyntiin, niin seuraa tilannetta ja ilmoita tuotteesi, kun kysyntä kohtaa sinun tuotteidesi kanssa.

Nettisivuiltamme löytyy aina tarkat tiedot millaisia tuotteita otamme myyntiin juuri sillä hetkellä sekä lomake, jolla voit ilmoittaa omat tuotteesi myyntiin. Jos et syystä tai toisesta käytä internetiä, niin saman asian voi hoitaa myös myymälässä.

Klikkaamalla TÄSTÄ pääset sivulle, jolla voit ilmoittaa omat myytävät tuotteesi.

Tehdään yhdessä kierrättäminen helpommaksi ja hauskemmaksi! 🙂

Terkuin Siisonin väki

Mistä kaikki alkoi

Haluamme kertoa pienen tarinan miten Siison sai alkunsa ja ideansa. Loppuvuodesta 2017 aloimme miettimään mihin seuraavaksi suuntaisimme. Meillä oli takana startup-kokeilu NutChoice, joka on tällä hetkellä odottamassa parempia päiviä, mutta idea kestävämmästä kehityksestä, kierrätyksestä ja puhtaammasta ruoasta jäi elämään.  NutChoice tosin keskittyi pelkästään puhtaampaan ruokaan, mutta muut teemat ovat eläneet taustalla, joista sitten kehittyi Siison.

Alusta asti oli ideana yhdistää tietotekniikka ja käytettyjen tavaroiden kierrätys. Tiimistä kaksi kolmasosaa on miehiä, jotka harvoin, jos koskaan, kävivät kirpputoreilla. Myyminen ja tarpeelisten tavaroiden löytäminen kirpputoreilta on asiaan vihkiytymättömällä kasittämättömän hankalaa. Osalle ihmisistä se on harrastus, tai elämäntapa, mutta useimmille aivan liian työlästä. Huomattavasti helpompaa on ostaa uusi tavara netistä tai kaupasta.

Aloimme pohtimaan miten asiaa saataisiin muutosta. Mielestämme isoin ongelma ostamisen kannalta oli tavaroiden löytäminen kirpputoripöydistä.  Tietyn kokoisten vaatteiden löytäminen kirppispöydistä on käytännössä mahdotonta, jos ei ole aikaa tai halua kierrellä kirpputoreja säännöllisesti.  Ratkaisu tähän oli yksinkertainen, laitetaan tavarat omille paikoilleen, toteutus kuitenkaan ei. Miten tavat pysyvät paikoillaan, riittääkö meillä resurssit järjestellä, huoltaa, asetella ja varsinkin poistaa myymättä jääneet tavarat myynnistä? Mistä tiedämme mikä tavara on ollut miten kauan myynnissä? Onko joku ylihinnoiteltu, tai muuten vaan sellainen mitä kukaan ei tarvitse ja joka ei löydä uuteen kotiin?

Ratkaistaksemme ongelman aloimme käydä läpi valmiita ratkaisuja mistä ehkä saisimme toimivan paketin pienillä muutoksilla. Tutkimme valmiita kirppisohjelmistoja, kaupan ohjelmistoja, avointa koodia ja myytäviä tuotteita. Osalla olisimme ehkä päässeet alkuun, mutta mikään ei tuntunut olevan tarpeeksi hyvä jatkoa ajatelleen. Lisäksi emme pitäneet ajatuksesta, että olisimme ohjelmiston toimittajan aikataulujen ja tahtotilan armoilla.

Näiden tutkimusten jälkeen päädyimme tekemään oman järjestelmän. Vaikka työ tuntuu välillä olevan edelleen vasta lähtökuopissa, olemme kuitenkin saaneet jo toimivan taustajärjestelmän, jolla pystyy hallitsemaan kirppistuotteet, niiden hinnat, alennukset, myynnin ja myyntiajan seurannan jne.  Paljon on vielä tekemättä, ja vielä paljon enemmän suunnittelematta. Isoin tulevista askeleista on varmaan varsinaisen kassan tekeminen, joka tulee nopeuttamaan ahkeran henkilökuntamme työtä paljon, ja voimme keskittyä taas vähän paremmin olennaiseen, eli asiakaspalveluun.

Tavaroiden myyjien osalta toimintatapa oli selvä alusta asti. Myyjien ei tarvitsisi tehdä muuta kuin tuoda tavarat meille. Kuten olette ehkä huomanneet sosiaalisen median päivityksistä, niin ajatus sai hurjan suosion alusta alkaen. Tätä kirjoittaessa meillä on yli 400 myyjää odottamassa vuoroaan ja jono tuntuu liikkuvan raastavan hitaasti, ainakin  näin yrittäjän näkökulmasta, ja varmasti myös monen vuoroaan odottavan asiakkaan.  Tämän tilanteen kehittäminen on nyt se mihin kaikki toimintamme tällä hetkellä tähtää.  Kehitämme järjestelmää, pyrimme saamaan tavarat paremmin kiertämään, myymälän sisäisen logistiikan toimimaan paremmin ja selkeämmin,  sekä mahdollistamaan mahtavan henkilökuntamme ideat ja vahvuudet.

Kiitos jokaiselle asiakkaallemme, että olette käyneet meillä, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Nähdään Siisonilla! 🙂