Vuonna 2019 eräs asiakkaamme kysyi meiltä, voisimmeko järjestää reppukeräyksen Nokialaisille vähävaraisille lapsiperheille. Mehän siitä sitten innostuttiin ja tehtiin keräys tuolloin ensimmäistä kertaa. Ihan uusi juttu ei tietenkään ole kyseessä, onhan näitä ympäri Suomen, mutta omaa nokialaisten keräystä ei ollut aiemmin ilmeisesti ollut. Tästähän tuli sitten ihan mukava tapa ja tänäkin vuonna järjestetään reppukeräys. Hyväntekeväisyydessä monilla lähinnä sydäntä on mahdollisimman lähelle menevä apu, tämän vuoksi mekin ollaan käytetty voimamme nimenomaan paikallisen, Nokialle kohdentuvan, hyväntekeväisyyden eteen.

Mitä reppukeräykseen voi lahjoittaa?

Keräykseen voit tuoda uusia:

 • reppuja
 • koululaukkuja
 • penaaleita
 • kyniä ym penaalintäytettä

Toivoisimme, että kannatatte lahjoitushankinnoissanne nokialaisia kauppoja. Reppuja varmasti löytyy esimerkiksi NT-boxista, Citymarketilta, Prismasta sekä Hurrikaanista. Ja netin kautta voi tilata nokialaisen Papu Designin reppuja! Vinkkailkaa ihmeessä kommenteissa muita paikallisia ostopaikkoja sekä valmistajia!

NT-Boxin Reppukeräys Nokia-tarjoukset

NT-Boxin kanssa solmitun yhteistyön ansiosta voit käydä vain maksamassa heille repun ja he toimittavat reput suoraan meille. NT-Box loihtii myös erikoistarjouksia reppukeräykseen ostetuille repuille, eli kun menet ostoksille, niin kerro ostavasi repun/reppuja tähän keräykseen.  Nämä erikoistarjoukset ovat voimassa vain kun NT-Box toimittaa heiltä ostetut tuotteet suoraan meille reppukeräykseen.

Osoite

Alinenkatu 35, 37100 Nokia

Avoinna

arkisin klo 9.30-17.30 lauantaina klo 10-14

Ota yhteyttä

03 787 1180 info@ntbox.fi ntbox.fi

nt box on nokialainen laukkuliike

Reppukeräys Nokia – Mitä, missä, milloin?

Haluamme, että tänä syksynä kouluvuotensa aloittaa jokainen nokialainen lapsi/nuori iloisena kunnon varusteissa. Kerättäviä koululaisten tarvitsemia varusteita ovat reput, penaalit sekä penaaliin kuuluvat välineet, kuten kynät, kumit ja viivoittimet.

Keräyspisteenä toimii Kirppis Siison (Pirkkalaistori 6) ja kerättyjen tuotteiden päätymisestä oikeisiin perheisiin vastaa Nokian kaupungin sosiaalityö sekä Nokian seurakunnan diakonia. Jo tässä kohtaa haluamme välittää suuret kiitokset molemmille tahoille, joiden kanssa on aina yhtä joustavaa ja antoisaa tehdä yhteistyötä!

Siisonille voit tuoda uudet reput ja penaalit sekä kynät, kumit, viivottimet ym. koululaistarvikkeet. Keräysaika 16.7.-29.7.2022

Mikäli tiedät lapsen joka tarvitsisi repun/penaalin niin olethan yhteydessä Nokian seurakunnan diakoniatyöhön.

Olisi ihanaa jos jakaisit tietoa keräyksestä mahdollisimman monelle. Some laulamaan tunnisteella #reppukeräysnokia2022.

Reppukeräys Nokia pähkinänkuoressa

 • LAHJOITTAJILLE:
  • keräysaika 16.7.-29.7.2022
  • keräyspaikka Kirppis Siison, Pirkkalaistori 6, Nokia (av. ark. 10-18, la 11-15)
  • keräykseen tuotavien tuotteiden tulee olla uusia
  • kerättävät tuotteet: koulureput ja -laukut, penaalit, kynät, kumit, viivottimet

Reppu kuuluu kaikille.

Haluatko saada tiedon uusista blogeistamme ensimmäisten joukossa? Se käy näppärästi kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi!