Kahvin tuoksu ja Päivin nauru ovat asioita, mitä tettipaikastamme Siisonissa jäämme kaipaamaan. Monipuolinen työ ja mukavat työkaverit toivat paljon työkokemusta, ja apua tulevaisuuden töiden hakuun.

Tetin ansiosta pääsin myös ystävystymään uusiin upeisiin persooniin ja tekemään töitä jo vanhan kaverini kanssa. Täällä syntyi myös nopeasti yhteenkuuluvuuden tunne, sekä olo, että olet osa porukkaa ja sinuun luotetaan ja myös sinä voit luottaa muihin.

Ensimmäinen päivä oli vähän arpomista, mutta jo viikon loppuun mennessä paikka ja työt olivat jo pääosin tuttuja, jotakin uutta tehtävää ja opittavaa löytyi silti joka päivä.

Toisen TET-viikon alussa pääsin perehdyttämään porukkamme viimeisen tettiläisen hommaan.

Vaikka meitä onkin jo kolme, kyllä töitä kaikille riittää.

Työt laittavat välillä hermoja ja kärsivällisyyttä koetukselle, mutta hyvällä porukalla ja nauramalla niiden läpi pääsee.

Lounaalle päästessä voi kuunnella Hannan tarinoita ja katsella, kuinka kiireinen Riitta juoksentelee eri suuntiin ohitse.

Sesonki pitää jokaisen kiireisenä ja pakettitilauksia tulee koko ajan.

Lahjapakettien ja yritysten tilausten tekeminen oli luovaa ja kivaa tekemistä.

Vaatteiden ja tavaroiden numerojärjestykseen lajittelu oli raskasta ja jälkikäteen numerot vain vilisivät silmissä.

Taukoja pidettiin monta ja eri töitä tehtiin välissä niin ettei ehtinyt kyllästyä.

Roskia viedessä ja postia kuljettaessa pääsi happihyppelylle hengittämään raitista ilmaa.

Kaikkien eri työtehtävien jälkeen tuntuu, kuin olisin saanut työkokemusta vaate- ja ruokakaupoista, postista, siivousalalta ja varastotöistä. Monipuolinen tekeminen on kivaa ja opettavaista. Mikään päivä ei ole samanlainen, aina saa tehdä ja toteuttaa.

Täällä saa olla hyvin luova ja apua saa aina tarvittaessa. Ideoita voi jakaa ja ehdottaa toisille ja ne otetaan aina ilolla vastaan.

Pidin TET-työpaikastani Siisonilla valtavasti ja työtehtävän loppuun saattamisesta tuli aina hyvä fiilis etenkin, jos sen pääsi yliviivaaman tehtävälistasta.

Lemppari hommiani on ollut näyteikkunan joulukuntoon laittaminen, mallinukelle jouluisen asun suunnitteleminen ja toteuttaminen, sekä Siisonin Instagramiin ja Snapchattiin päivittäminen.

Työkavereita ja kahden viikon pituista työharjoittelua Siisonilla tulen muistelemaan vain positiivisin ajatuksin sillä töiden tekeminen täällä oli mukavaa, luovaa ja rentoa!

TET-harjoittelijat Eva, Kira & Ninni

Haluatko saada tiedon uusista blogeistamme ensimmäisten joukossa? Se käy näppärästi kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi!