Viime vuotiseen tapaan järjestämme taas joululahjakeräyksen. Joululahjatoiveiden vastaanottaminen alkaa nyt!

 

Apua tarvitsevat ja haluavat voivat ilmoittautua keräykseen jo nyt henkilökohtaisesti poikkeamalla Siisonissa tai tällä lomakkeella. Nyt kaikki apua tarvitsevat: ottakaa yhteyttä, meitä auttajia varmasti löytyy!

 

Kun toiveita on alkanut saapua, toiveet ripustetaan Kirppis Siisonille osoitteeseen Pirkkalaistori 6. ( esim. Tyttö 3v nukke, Mies 28v kahvinkeitin tai Poika 10v reppu.) Te, jotka haluatte auttaa ja piristää apua tarvitsevia perheitä, voitte tulla nappaamaan haluamanne toiveen ja toteuttaa tämän 15.12.2019 mennessä. Tuothan lahjan Siisoniin lahjapaketissa toivekortin kera viimeistään 15.12.2019, jotta kaikki lahjat ehtivät perille ajoissa.

 

Me välitämme lahjat perille ja varmistamme, että kaikki paketit päätyvät ilahduttamaan oikeita henkilöitä.

 

Myös aikuisten toiveet ovat tärkeitä ja kannustamme kaikkia vanhempia toivomaan jotain myös itselleen.

 

Tehdään yhdessä hyvä Joulu kaikille! <3