Muualla suomessa mm. Hope on järjestänyt vastaavanlaisia keräyksiä, mutta koska Nokialla ei tällaista tiettävästi vielä ole niin päätettiin napata koppi asiasta, kun asiakkaamme vinkkasi asiasta. Ja näin sai alkunsa Reppukeräys Nokia.

Mietittiin pitkään että pitääkö repun olla uusi, sillä muissa silmiimme kantautuneissa keräyksissä näin on täytynyt olla. Kyseltiin asiaa myös meidän somekanavissa sekä yhteistyökumppaneilta, ja tuntui siltä että mielipiteet jakautuivat aika lailla tasan. Koska meidän mielestä kaikkea ei todellakaan tarvitse hankkia aina uutena, päätimme osaltamme muuttaa maailmaa siten että meidän keräykseen käyvät myös uudenveroiset, käytetyt koululaisvarusteet.

Reppu kuuluu kaikille.

Reppu kuuluu kaikille.

Erinomainen kannanotto käytettyjen tuotteiden mielikuvien muuttamiseen on tämä Aiju Salmisen sarjakuvakolumni, joka kannattaa lukaista ajatuksella. 🙂 Käytetyt tuotteet ovat useimmiten hyviä ostoksia juuri sen takia, että heikkolaatuiset tuotteet eivät edes päädy myyntiin käytettynä, koska ovat pilalla jo parin käyttökerran jälkeen. Aijua lainatakseni, ”testatut” tuotteet ovat edelliselle omistajalleen tarpeettomia, mutta koska ne ovat jo kertaalleen ostettuja niin tuotteet eivät ole enää ”uusia”. Kirppiksillä valitettavasti on joskus myynnissä myös tuotteita, joiden oikea paikka olisi tekstiilikeräys tai muu jätekeräysastia. Haluammekin olla mukana muiden suomen parhaiden kirppisten kanssa näyttämässä, että ”testatut” tuotteet voivat olla erittäin hyväkuntoisia ja niiden ostaminen ja käyttäminen tulisi olla itsestäänselvyys.

Takaisin asiaan – Reppukeräys Nokia

Hups, ajatus lipsahti vähän harhailemaan. Palataanpas asiaan, eli reppuun. Haluttiin siis käytetyt tuotteet mukaan keräykseen, sillä meilläkin käy päivittäin satoja asiakkaita jotka ostavat hyväkuntoisia, käytettyjä tuotteita hymyssä suin, joten olisi harmi jos ne eivät kävisi myös keräykseen. Huomioithan kuitenkin että käytettyjen tuotteiden tulee olla siistejä ja hyväkuntoisia. Eli vetskareiden tulee toimia, tekstiileissä ei saa olla ikäviä tuoksuja (home, kellari, tupakka) ja yleisolemuksen tulee olla siisti ja tahraton.

Käytettyjen tuotteiden lisäksi otamme siis iloiten vastaan myös uusia tuotteita, eli mikäli omista kaapeista ei löydy lahjoitettavaa, niin toivoisimme että kannatatte lahjoitushankinnoissanne nokialaisia kauppoja. Reppuja varmasti löytyy esimerkiksi NT-boxista, Citymarketilta, Prismasta sekä Hurrikaanista. Ja netin kautta pystyy hankkimaan nokialaisen Papu Designin reppuja! Vinkkailkaa ihmeessä kommenteissa muita paikallisia ostopaikkoja sekä valmistajia!

NT-Boxin Reppukeräys Nokia-tarjoukset

NT-Boxin kanssa solmitun yhteistyön ansiosta voit käydä vain maksamassa heille repun ja/tai penaalin ja he toimittavat reput sekä penaalit suoraan meille. Tarjousreppu 19,90 € ja tarjouspenaali 4,90€. Tämän lisäksi arvokkaammista repuista ja penaaleista saa -20% alennuksen. * Nämä tarjoukset ovat voimassa vain kun NT-Box toimittaa heiltä ostetut tuotteet suoraan meille reppukeräykseen.

NT-Boxin Nokian myymälä Alinenkadulla.

NT-Boxin Nokian myymälä Alinenkadulla.

NT-Boxin löydät Nokialta osoitteesta Alinenkatu 35, jolle käännyttään Prismalle vievältä Yrittäjäkadulta. NT-Box on avoinna arkisin 9.30-17.30 sekä lauantaisin 10-14.

Reppukeräys Nokia – Mitä, missä, milloin?

Haluamme, että tänä syksynä kouluvuotensa aloittaa jokainen nokialainen lapsi/nuori iloisena kunnon varusteissa. Kerättäviä koululaisten tarvitsemia varusteita ovat reput, penaalit sekä penaaliin kuuluvat välineet, kuten kynät, kumit ja viivoittimet.

Keräyspisteenä toimii Kirppis Siison (Pirkkalaistori 6) ja kerättyjen tuotteiden päätymisestä oikeisiin perheisiin vastaa Nokian seurakunnan diakonia. Jo tässä kohtaa haluamme välittää suuret kiitokset Nokian seurakunnan diakonialle, jonka kanssa on aina yhtä joustavaa ja antoisaa tehdä yhteistyötä!

Siisonille voit tuoda itsellesi tarpeettomat uudet tai uudenveroiset, käytetyt reput ja penaalit sekä kynät, kumit ja viivottimet.

Keräysaika 2.7.-2.8.2019.

Mikäli tiedät lapsen joka tarvitsisi repun/penaalin niin olethan yhteydessä  diakoniatyöntekijä Aino Kivelään p. 040-5415076.

Olisi ihanaa jos jakaisit tietoa keräyksestä mahdollisimman monelle. Somessa kannattaa käyttää tunnistetta #reppukeräysnokia.

PS. Lisää turinaa keräyksestämme löytyy myös Nokian Uutisista.

Reppukeräys Nokia pähkinänkuoressa

 • LAHJOITTAJILLE:
  • keräysaika 2.7.-2.8.2019
  • keräyspaikka Kirppis Siison, Pirkkalaistori 6, Nokia (av. ark. 10-18, la 11-15)
  • keräykseen voit tuoda sekä uusia, että käytettyjä (uudenveroisia) tuotteita
  • kerättävät tuotteet: koulureput ja -laukut, penaalit, kynät, kumit, viivottimet
 • LAHJOITUKSEN SAAJILLE:
  • ole yhteydessä Nokian seurakunnan diakoniatyöntekijään Aino Kivelään puh. 040 541 5079
  • Diakoniassa ei kysytä kirkon jäsenyyttä, vaan avun tarvetta.