Moikka! Täällä Iida, Siisonin kesätyöntekijä.

Mä oon ollut Siisonissa kesätöissä jo kaksi viikkoa. Apua, miten aika on mennytkin näin nopeesti. Tuntuu että vastahan mä aloitin ja nyt jo täytyy lopettaa. Tää on ollut unelma kesätyöpaikka. Siisonissa oon saanut tehdä vaikka mitä, joten aika ei oo käynyt ainakaan tylsäksi ja oon oppinut hurjasti kaikkea uutta.

Mun suosikki juttu on ollut asiakkaiden kohtaaminen. Siison on kirppis-kahvila, jossa huomaa, että asiakkailla ei tunnu olevan kiirettä, ja heidän kanssa juttu luistaa. Asiakaspalvelu on aivan mun lempi juttu. Yhtenä päivänä juttelin erään miehen kanssa kirjoista tovin ja pääsin kantamaan erään herttaisen rouvan tavarat kotiin.

Muita kivoja puuhia on tavaroiden järjestely, kahvin keittäminen ja tiskaaminen. (Tässä ehkä hassuinta on se, että ennen kuin tulin tänne, en osannut keittää kahvia kotona, eikä tiskien laitto innostanut, mutta nyt se on ihan parasta.) Haastavinta on ehkä ollut lasten vaatteiden järjestely, sillä vaatteet ovat niin suloisia, että jos niitä kauan järjestelee niin mulle iskee tajuton vauvakuume ja haluaisin ostaa ne kaikki.

Täällä hienoa on Siisonin ekologisuus ja arvomaailma. Kestävä kehitys on mulle asia, joka on lähellä sydäntä. Ja sen takia onkin niin hienoa, että olen päässyt työpaikkaan, jossa arvomaailmat kohtaavat.

Tästä kesätyöstä on tehnyt mulle näin viihtyisän mukava henkilökunta. Kaikki ovat olleet todella mukavia ja aina auttamassa. Tuntuu että oon päässyt hyvin osaksi tätä työyhteisöä jo näin lyhyessä ajassa.

Työn touhussa, suklaahyllyä järjestelemässä.

Työn touhussa, suklaahyllyä järjestelemässä.

Vielä loppuun mun top 3 Suosikit:

  1. Poikain Parhaat Aito Vihreä Jäätee, Mielettömän hyvää, varsinkin kuumana kesäpäivänä.
  2. Yrjölän marjatilan hasselpähkinägelato, aivan taivaallista, sulattaa jätskihirmunkin sydämen.
  3. Nokia-suklaa, vadelma-lakritsi-maitosuklaata kauniissa Nokia-pakkauksessa.

Ihanaa ja Aurinkoista kesää! 🙂 Iida

Iidan suosikkituotteet!