Jääkarhumaan Maikku ehdotti, että voisi tulla joku päivä Siisonille ompelemaan. Meillä ei oo kummallakaan tapana jäädä turhia miettimään, vaan aletaan vaan heti toimimaan. 😉 Mielestäni Maikun ehdottama nimi “Tapaa oikea ompelija”, oli niin hauska että halusin heti luoda sen nimisen tapahtuman. Tosin ensimmäinen asiakas kenelle kerroin tapahtumasta, oli melko kauhuissaan kun kuuli “tapa oikea ompelija”. Lupaan, että tällaisesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan ompelija pääsee vahingoittumattomana kotiin. Voit tuoda korjausompelutöitä tai kysyä tilaustöitä ja ompeluvinkkejä ompelijalta.

Maikku työn touhussa Jääkarhumaan työhuoneella, Hämeenkyrössä, Hierun verstaalla.

Maikku työn touhussa Jääkarhumaan työhuoneella, Hämeenkyrössä, Hierun verstaalla.

Nokia-kangas tulee takaisin myyntiin

Samana päivänä Nokian kaupungilta tuli ilmoitus että kangaspainon kanssa on nyt tehty sopimus ja Nokia-kangasta voi tilata. Nokia-kankaan kuosin on suunnitellut nokialaisen Sokru Oy:n graafikko Outi Virtanen. Mahtava suomalainen kangaspaino, Printscorpio, yllätti taas joustavuudellaan ja tinki reilun viikon normaalista toimitusajastaan, eli saamme Nokia-kankaan myyntiin 15.3.! Tilaukseen laitettiin puuvillakangasta mustavalkoisena ja värillisenä, sekä värillisiä puolipellavaa ja trikoota. Näitä kaikkia on siis saatavilla 15.3. alkaen klo 10. Pahaa jo pelkään että kankaat loppuvat perjantaina kesken, mutta sitten vaan tilataan lisää, jos näin käy.

Nokia-kangasta on saatavilla 149g puuvillana, värillisenä ja mustavalkoisena.

Nokia-kangasta on saatavilla 149g puuvillana, värillisenä ja mustavalkoisena.

Nokia-tuotteet tarjouksessa 15.3.

Maikun kanssa muuten sovittiin, että koko päivän ajan hänen Nokia-kankaasta valmistamansa tuotteet ovat -20% alennuksessa!

Nokia-kankaasta valmistettuja tekstiileitä löytyy kaikille, vauvasta vaariin ja keittiöstä saunaan.

Nokia-kankaasta valmistettuja tekstiileitä löytyy kaikille, vauvasta vaariin ja keittiöstä saunaan.

Pesukarhujen vastaanottopisteeksi

Pari päivää sitten varmistui myös yksi uusi ja mielenkiintoinen yhteistyökuvio! Pirkanmaan Pesukarhut Oy on toiminut Tampereella vuodesta 2004  ja he tekevät kemiallista pesua, mattopesua, vesipesua ja hienopesua. Pesukarhuilla oli etsinnässä vastaanottopiste Nokialla, ja iloksemme he lähestyivät meitä asian tiimoilta. Aloitamme heidän vastaanottopisteenä 15.3.

Pesukarhut pesee matot, työvaatteet ja puvut sekä ravintola- ja kodintekstiilit.

Pesukarhut pesee matot, työvaatteet ja puvut sekä ravintola- ja kodintekstiilit.

Koska kyseinen päivä on myös Kansainvälinen Kuuma koira-päivä, niin Pesukarhut tarjoavat nokialaisille 50 Kuumaa koiraa! Kun Siisonin ovet avautuvat 15.3. klo 10, niin voit tulla noutamaan oman Kuumis-kuponkisi kassalta, kuponkeja annetaan 1/hlö. Kupongilla saa yhden Kuuman koiran naapurista, eli Torin grilliltä 15.3.

Pesukarhut lahjoittavat 50 kuumaa koiraa yhteistyön aloittamisen kunniaksi.

Pesukarhut lahjoittavat 50 kuumaa koiraa yhteistyön aloittamisen kunniaksi.

Eli nähdäänhän 15.3.?