Perjantaina 23.11.2018 vietetään Suomessakin Black Fridaytä sekä Älä osta mitään-päivää. Black Friday avaa joulumyyntisesongin ja on myynnillisesti merkittävä päivä ympäri maailmaa, jolloin verkkokaupat ja myös monet myymälät täyttyvät tarjouksista. Älä osta mitään- päivän tarkoituksena taas on saada ihmiset ajattelemaan omaa ostokäyttäytymistään ja  pyrkimään kohti ekologista tavaroiden ja palveluiden käyttöä.

Me Siisonilaiset emme tykkää muutoinkaan äärimmäisestä ajattelusta, vaan yritämme luoda kompromissin keinoin järkeviä ja useimmille sopivia asioita. Sen vuoksi haluamme yhdistää nämä kaksi päivää. Huimat tarjoukset, shoppailunilo ja ekologinen kuluttaminen = Green Friday. Julkistamme Green Friday-tarjouksemme torstaina 22.11.2018 klo 18 jälkeen.

Toivomme, että ihmiset ajattelisivat paljon enemmän omien ostostensa vaikutuksia ympäristölle. Nettikauppojen pakettiralli kuormittaa todella paljon edestakaisten kuljetusten takia. Ja onhan myös kuulunut ikäviä huhuja siitä, että palautetut tuotteet hävitettäisiin, koska niiden käsittely on liian työlästä. Jokaista maailmaan tehtyä tuotetta tulisi meidän mielestä käyttää mahdollisimman pitkään. Kun tuote on palvellut käyttäjäänsä riittävästi, se on hyvä laittaa kiertoon, sillä “toisen roska on toisen aarre”. Jokainen käytettynä ostettu tuote, on yksi uusi tuote vähemmän.

Pysykää siis kuulolla torstai-iltana. Silloin selviää, mitä ollaan keksitty teidän päänmenoksi second hand-tuotteillamme Green Fridayna. <3