Meillä olisi tällä kertaa kerrottavana teille pientä tilannepäivitystä Siisonin suunnalta. Vuokrasopimuksemme päättyy vuoden lopussa ja meillä on edessä muutto toisiin tiloihin. Mutta älkää huoliko, emme ole lähdössä kauas, pysymme edelleen Euroopan rajojen sisäpuolella. 😉

Tilojemme todennäköisestä pienentymisestä johtuen, ja paremmin teitä asiakkaita palvellaksemme, muutamme hiukan toimintatapaamme.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että talvella otamme myyntiin mm. toppavaatteita, talvikenkiä, neuleita ja luistimia, emme hellemekkoja ja vappukoristeita. On myyjien ja ostajien etu, että myynnissä on vain tavaraa, mikä on juuri sillä hetkellä kysyttyä. Lisäksi uusi toimintamalli mahdollistaa myyjien nopeamman kierrättämisen, eli voimme palvella useampaa myyjää nopeammin. Vanha ja ruuhkainen jono muuttaa siis muotoaan dynaamiseen suuntaan.

Jatkossa tiedotamme nettisivuillamme ja Facebookissa, millaisia tuotteita otamme myyntiin juuri nyt. Vanhassa jonossamme olevat myyjät ovat tietysti etusijalla jonotusjärjestyksessä. Mikäli sinulla ei ole juuri nyt sellaista myytävää mitä otamme myyntiin, niin seuraa tilannetta ja ilmoita tuotteesi, kun kysyntä kohtaa sinun tuotteidesi kanssa.

Nettisivuiltamme löytyy aina tarkat tiedot millaisia tuotteita otamme myyntiin juuri sillä hetkellä sekä lomake, jolla voit ilmoittaa omat tuotteesi myyntiin. Jos et syystä tai toisesta käytä internetiä, niin saman asian voi hoitaa myös myymälässä.

Klikkaamalla TÄSTÄ pääset sivulle, jolla voit ilmoittaa omat myytävät tuotteesi.

Tehdään yhdessä kierrättäminen helpommaksi ja hauskemmaksi! 🙂

Terkuin Siisonin väki